- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сега какво?
Здравейте,всички!
Надявам се да не сметнете темата за глупава,защото за мен това е много важно!
Значи от няколко дни си чатим с едно момче от моя клас!Аз много го харесвам,имах чувството,че и той мен!Днес той успя да ми признае,че ме харесва!Всичко е супер...НО и той и аз до сега не сме имали гаджета и сега не знам какво да правя!Знам,че съм едно тъпо лапе,но се надявам по-опитните в любовта да ми помогнат!Мерси предварително!
В това,че до сега не сте имали гаджета няма нищо лошо.За всеки и всимко си има първи път.Само не разбрах какво ни питаш?Какво да правиш....когато имаш гадже?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Какво значение има дали си имала гадже ? Щом се харесвате ми бъдете заедно![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Може би да излезете на кафе...би било много хубаво...опознайте се о по-дборе...и такива работи...това като за начало.
Ми...може би да!Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
![]()
Много мерси за мненията!
Наистина ще е най-хубаво да излезем заедно да се опознаем!
kakto kazaha za vsqko ne6ty si ima pyrvi pyt.kato za na4alo izlizaite na kafe na razhodka opoznaite se i taka
точно така. нямаш никакъв проблем да ти кажа честно .. след като и той те харесва сичко е идеалноПървоначално написано от No_Limit
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Предложи му някой път да се видите, пък на срещата всичко ще си дойде от само себе си.В началото сигурно ще сте притеснени, но като си поговорите малко, ще видиш, че всичко ще е наред.![]()
Първоначално написано от koalka
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Наистина много ви благодаря за всичките мнения!Супер сте!!!![]()
Същност ситуацията е много простичка-щом и двамата сте нямали гаджета до сега ще се учите взаимно,т.е. няма единият да се прави на по-знаещ и ще ви е много хубаво!Както те посъветваха и другите-опознайте се,излезте на разходка,на някое спокойно заведение къдете може да си поговорите и да се чувате в същото време(това вече е рядкост)Чакай да не се отплесвам...таа,не бързай-хубавите неща стават бавно и това,че нямаш опит ни най-малко трябва да те тревожи-Живей си живота,всеки се учи с времето,всички сме минали по твоят път.Успех
![]()
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак
mdamz otidete na kafence i sled tva se cunkaite i takaaПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
hqhq
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..