.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    София

Сега какво?

Здравейте,всички!
    Надявам се да не сметнете темата за глупава,защото за мен това е много важно!
    Значи от няколко дни си чатим с едно момче от моя клас!Аз много го харесвам,имах чувството,че и той мен!Днес той успя да ми признае,че ме харесва!Всичко е супер...НО и той и аз до сега не сме имали гаджета и сега не знам какво да правя!Знам,че съм едно тъпо лапе,но се надявам по-опитните в любовта да ми помогнат!Мерси предварително!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    В това,че до сега не сте имали гаджета няма нищо лошо.За всеки и всимко си има първи път.Само не разбрах какво ни питаш?Какво да правиш....когато имаш гадже?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Какво значение има дали си имала гадже ? Щом се харесвате ми бъдете заедно
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Може би да излезете на кафе...би било много хубаво...опознайте се о по-дборе...и такива работи...това като за начало.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    В това,че до сега не сте имали гаджета няма нищо лошо.За всеки и всимко си има първи път.Само не разбрах какво ни питаш?Какво да правиш....когато имаш гадже?
    Ми...може би да!
    Много мерси за мненията!
    Наистина ще е най-хубаво да излезем заедно да се опознаем!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ми с практика всичко се научава няма значение дали си имала гадже или не излизайте радвайте се един на друг

kakto kazaha za vsqko ne6ty si ima pyrvi pyt.kato za na4alo izlizaite na kafe na razhodka opoznaite se i taka

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Какво значение има дали си имала гадже ? Щом се харесвате ми бъдете заедно
    точно така. нямаш никакъв проблем да ти кажа честно .. след като и той те харесва сичко е идеално

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi vi6te se celunete se i ne6tata 6te potragnat

Мега фен Аватара на koalka
    Предложи му някой път да се видите, пък на срещата всичко ще си дойде от само себе си.В началото сигурно ще сте притеснени, но като си поговорите малко, ще видиш, че всичко ще е наред.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Предложи му някой път да се видите, пък на срещата всичко ще си дойде от само себе си.В началото сигурно ще сте притеснени, но като си поговорите малко, ще видиш, че всичко ще е наред.
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    София
    Наистина много ви благодаря за всичките мнения!Супер сте!!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Наебете се!После се зарежете!Така се прави :P

Ami predloji my da izlezete, govorete za neshto i posle.....ako toi ne te celyni ti go celyni i taka....no nedei pravi parvata krachka v ychilishte shtoto she e tapo izlezte nqkade

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    близо до теб
    Същност ситуацията е много простичка-щом и двамата сте нямали гаджета до сега ще се учите взаимно,т.е. няма единият да се прави на по-знаещ и ще ви е много хубаво!Както те посъветваха и другите-опознайте се,излезте на разходка,на някое спокойно заведение къдете може да си поговорите и да се чувате в същото време(това вече е рядкост) Чакай да не се отплесвам...таа,не бързай-хубавите неща стават бавно и това,че нямаш опит ни най-малко трябва да те тревожи-Живей си живота,всеки се учи с времето,всички сме минали по твоят път.Успех
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Може би да излезете на кафе...би било много хубаво...опознайте се о по-дборе...и такива работи...това като за начало.
    mdamz otidete na kafence i sled tva se cunkaite i takaa hqhq
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си