.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

СПИН - да кажеш ли?

peri malko gledah edno predavane po tv-to. stava6e vapros za edin 4ovek zarazen sas spin. zaslu6ah se, za6toto mi stana interesno i ne6toto, koeto me nakara da se zamislq be6e, 4e toi kaza, 4e ne e dlajen da kazva na nikoi, 4e e zarazen. razbiram, 4e tova e negovo pravo, no zamislete se, ako pravite sex s nego i slu4aino se zarazite kakvo 6te stane. az mislq, 4e tezi ne6ta trqbva da se znaqt i vseki sam da napravi svoq izbor. vie kak mislite, trqbva li 4oveka da vi kaje ili e po-dobre da si zamal4i, za6toto e negovo pravo?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: spin-da kaje6 li

Естествено, че трябва да каже!
    Ако после другият се зарази вината ще е изцяло негова.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Inside the temple
    Така е, тряба. Секса е освен всичко останало и поемане на отговорност за здравето на другия.
    When I love, I love.

Определено е по-добре да казва, ако мисли за здравето на другите! Адски гадно ще е ако си мълки . Не мога да го оправдая, но може пък от друга страна, човека страшно много да иска да прави секс, но това не мога да го оправдая. Ако иска може да се самозадоволява. Има много такива "уреди"
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    и аз го гледах и точно това ми направи впечатление и на мен, от неговата гледна точка е прав, защото никой няма да иска да легне с него ако е хив позитивен, обаче от гледната точка на здравите хора той трябва да каже преди да легне с момичето, че е болен. ако той не каже тя няма как да разбере преди да се зарази и тя. като не казва,че е болен въпрос на късмет е партньора дали ще се зарази
    няма любов

Наистина е право на човек да си замълчи пред света ,че е болен от спин-никой не се гордее с това ,а и много често такива хора отказват да ги назначат на работа...до тук ок,ама като стане въпрос за секс винаги трябва да се казват тия работи,защото иначе си е чист егоизъм и е адски безотговорно...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Град
    Varna
    много ясно, че трябва пък тоя дето си го гледала е бил някъв малоумник според мен

Слушах един такъв по радиото...много ме дразнят такива хора.Супер безотговорни хора има...направо им се чудя

естествен, че трябва да каже.. все пак на никой няма да му е приятно да се зарази с такива болести...
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

egati idiota i kakvo , neznam kolko jeni sa zarazeni ako ne sa izpolzvali prezervativi tctctctc gorki4kite
    P.S sorry za latinicata ama v zalata nqma kirilica
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

poglednato ot negova strana, kolko 4oveka, koito znaqt biha si legnali s nego?

Град
    София
    Длъжен е да каже само на някого, с когото ще прави секс. Иначе може да си го държи са себе си.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Длъжен е да каже само на някого, с когото ще прави секс. Иначе може да си го държи са себе си.
    +1
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Слушах един такъв по радиото...много ме дразнят такива хора.Супер безотговорни хора има...направо им се чудя
    Разбира се и аз се стресирах малко, като гледах предаването...но замисли се ако ти си на негово място? Не бих казала, че това е безотговорно. Той ползва презерватив. Пък и когато правиш секс със случаен човек, не можеш да очакваш да ти каже подобно нещо. Всички знаем, че трябва да ползваме презерватив, а ако се скъса... нищо не може да се направи...
    Освен това, той разказваше, за това как дори родителите му са се отказали от него, защото ги е страх (което е безмислено попринцип и те явно не са запознати със начините на разпространение), какво остава за околните, когато най-близките ти хора ги е страх от теб
    Аз лично не мога да дам конкретно мнение по въпроса... естествено, че ме е страх, при мисълта, че мога да попадна в такава ситуация, но замислете се какво им е и на тези хора
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    +1
    По закон,те не не са длъжни да казват на никого,дори и на сексуалните си партньори ... ! Да,знам.. Пълна простотия е,но е така!

И аз го гледах предаването и в момента съм меко казано шокирана и в същото време много уплашена .... Другата събота ще продължат да дискутират въпроса ... Нова тв от 18:30 часа.

Ами както казаха и по предаването,не сменяйте често сексуалните си партньори,избягвайте случайните контакти и преди да спите с някого си направете изследвания. Безплатни са и са анонимни!

Мега фен Аватара на koalka
    Не иска да казва, защото един здрав човек никога няма да иска да спи с него, ако е просто за секса...Просто, защото има риск от скъсване на презерватива, дори и да е много хубав, а кой би рискувал живота си просто за единия секс.Та тоя за това не казва, не за друго.А той е длъжен според мен.

Guest
    Вече е открит лек които маха 100 % спина и вече всеки спокоино може да ебе както си иска !

az li4no ako sum zarazena i se stigne nqkoga do sex s mom4e toi 6e me poznava mn dobre i 6e znae 4e sum zarazena i 6e sme re6ili dali 6e go pravim ili ne i to e qsno 4e toi nqma da iska da se zarazi i 6e go pravim sus kondom...no vse pak ne mi se mislqt takiva ne6ta v perspektivi...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Sofia
    Така е, тряба. Секса е освен всичко останало и поемане на отговорност за здравето на другия.
    _________

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Трябва да се каже. Подобно нещо да криеш си е живо убийство на другия..........и да си го прави със заразени жени. Въпросният мъж каза, че е имал и такива партньорки-хем ще са задоволени, хем няма накъде да се заразят повече. въпреки, че той и по този въпрос говори, че не е точно така, защото имало различни видове...........партньорът ти трябва да знае за такова нещо.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хмм ...тва е мно кофти обаче маина ...ааа аз спирам да правя секс ! не шегувам се присто тря се мисли....понякога

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Da opredelno trqbva da kaje.Kato si maql4i i misli samo za sebe si tova go pravi egoist.Toi ve4e e zarazen i mislq 4e do kolkoto zavisi ot nego trqbva da predotvrati zarazata i na dr hora.
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

hora gledaite tozi balgarski film-samo 15 minuti e no e adski pou4itelen i sami 6te si dadete otgovor na mnogo vajni vaprosi http://zazz.bg/play:8ec3a225

този, който си гледала по тв-то смята явно, че не носи отговорност за живота на тези, с които спи. Това е направо престъпно от негова страна, да си замълчи за подобно нещо, за съжаление много са такива като него. Аз бях чела за един, който пак имал СПИН и целенасочено и съвсем умишлено спял с жени без презерватив.
    SMILE FOR ME NOW

Точно по тази тема имаше една реклама, посветена на борбата със спина.

Рекламата представлява романтична музика и много влюбени двойки. И след секса единия от двамата вади пистолет и застрелва в главата партньора си, докато онзи го гледа влюбено и му се усмихва.

На края на рекламата показаха един презерватив, в който са уловени всички куршуми.

Много въздействаща реклама!

Коментара ми по темата е:

От гледна точка на онзи заразения - неговата постъпка е почти равнозначна на разстрел от упор. Това може да го направи само човек лишен от всякаква хуманност.

От гледна точка на жертвата - ако ползва презервативи няма да се притеснява от разстрел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си