.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Когато човека когото обичаш те накара да избираш...

имам приятел от около година и половина.в началото на отношенията ни когато излизахме бяхме и с неговите и с моите приятелки но постоянно се карахме ии затова постепенно започнахме да излизаме само дваматаии така беше през цялото лято.накара ме да се отделя от най-добрите си приятелки за да бъда само с него.преди около седмица много жестоко се бяхме скарали ии една позната случаино ми каза че тои се е разбрал да слизат с неговата компания на дискотека и аз реших да сляза с една от най-добрите ми приятелки.слязохме и той след това дойде на няколко пъти идва да ми се извинява ии нз още какво ,но аз нищо не му казах.след това ме дръпна целуна ме ии ми каза да избирам или него или да си остана с приятелката ми.отидох и се разбрах с нея защото и нейните нови приятели бяха там и тя каза че ще остане с тях да не се притеснявам.излязах при него и му казах че съм разбрала с нея,но той ми каза че иска да викна приятелката ми ии да и кажа че повече не искам да имам нищо общо с нея и искам да прекратим всякакви отношения аз не пожелах след което продължи дълък скандал на тема че предпочитам приятелката си пред него и всяка друга би искала да остане с човек когото обича.чуствам се гадно и незная как да постъпя.наистина имам силни чуства към него и знам че и той също има но тъи като вече не излизаме с нея и тя не е никава пречка за него не мога да разбера защо иска да постъпя по този начин .искам съвет как би било най-добре да постъпя и дали е възможно човек когото те обича да иска да унизиш и да се скараш с най-добрата си приятелка.(извинявам се за дългото писмо)

ebati kretena... q mu kaji 4e izbirash priqtelkata i da vidish 4e do nqkolko dni she izticha pri tebe nali hodite otdavna... te si4ki sa taka spoko
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    не, не може човек който те обича да прави така !

Животът е адът описан в Библията!

A ti mu kaji 4e ako te obi4a,uvajava i darji na teb ne bi te nakaral da izbira6!Ami taka si e...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако наистина те обичаше нямаше да те накара да избираш!!! Този човек не те заслужава, извинявай ама ти сега ако зарежеш приятелката си....и недай си боже утре той те зареже при кого ще отидеш а??? Така че му кажи да си гледа кефа...

Приятелите преди всичко,гаджета под път и над път ! Този е пълен кретен /извинявай/ няма право да те отделя от хората които обичаш ! Представи си че скъсате,а ти си казала на приятелката си чи ни искате да имате нищо общо ...и какво ? От два стола на земята ! Зарежи го за твое добро е
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

ama ti ne moje6 da izbira6 mejdu dvama 4oveka,koito sa mn vajni za teb...no vse pak priqtelkata ti mislq 4e e po-vajna,a na nego sled nqkolko dni 6te mu e minalo,sigurna sam
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

ami za men ne e normalno da te kara da izbira6, ako az bqh na tve mqsto bih mi bila 6uta nezavisimo kakvi 4ustva imam....

Искам да ти кажа , че те разбирам напълно , защото и аз съм минала през това преди време.Ходих с едно момче година и половина.Първо излизахме с неговите приятели , после той се скара с тях ,защото мен не ме харесваха,започнахме да излизаме само двамата.Моята най-добра приятелка беше винаги до мен и започна да ми отваря очите за него , защото той не беше Господин Перфектен.Срещаше се с бившата му голяма любов (а колко е била "бивша" само той си знаеше) и когато започнах да го питамдали е така той каза че тя лъже и иска да ни раздели и че трябва да избирам между тях двамата.И аз направих грешката да избера него и прекъснах всякакви вазимоотношения с моята приятелка с коята сме израстнали заедно.След една година го разбрах какъв е , и че тя е била права.Скъсах с него , и се опитах да оправя нещата с приятелката ми.Тя ми прости и сега всичко е Ок.Съветвам те да не рискуваш да губиш приятелката си , защото приятелите остават завинаги.
    Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и на това му викаш любов ?
    как може човек който уж те обичА да те кара да постъпваш така с приятелките си.?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

A be i na men sa mi postavqli takava dilema,no prosto nikoi ne moje da te nakara da izbira6.Ne moje da se sravnqva priqtelstvoto s lubivta!

Град
    Там, където е сърцето...
    Апф да не се обиждаш ама гаджето ти е е*ати простака Това че сте заедно неозначава,че трябва да оставиш приятелите си... Той да не би да е зарязал приятелите си едва ли.. просто му обясни,че няма право да ти налага такива ограничения. Пък и какво му пречи това да излезеш с приятелка?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Според мен не само не те обича ами и не те уважава Ама те май повечето са така (особено Най-добре не прави т'ва, което той ти е казал , а поговори с него и го попитай как ще се почувства(а не какво ще направи, щото ще те излъже иначе..)ако ти му поставиш такъв въпрос

мерси на всички и аз така мисля и му казвам че не може щом ме обича да постъпва така и да ме кара да правя такива неща ,а той ми казва че това го прави само от любов ,защото ме искал само за себе си и да не ме дели с никой друг

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Това не е любов за мен

Ako e vqrno tova koeto ti kazva,toi e obseben ot teb a ako e taka zna4i nqma da se sardi dalgo vreme 4e izliza6 s priqtelKA

Град
    Inside the temple
    Не, не, не, не, не!
    Хванала си се с обсебващ тип личност. Този човек се стреми да те отдели от средата ти и да те запази само за себе си, да те притежава. Не можеш да позволиш това да стане. Не можеш да позволиш някой да те прави зависима.
    Честно, ако бях на твое място щях да ликвидирам отношенията си с него още в момента, в който ми е поставил ултиматум.
    When I love, I love.

тоя е пълен егоистичен кретен . И той не знае какво иска....каквото и да правиш само не му се превръщай в робиня, не си длъжна вечно да му одисваш на акъла. Веднъж ще те накара да избираш между него и приятелката си, после между него и цялата си компания и накрая между него и семейството ти не му позволявай да ти се качи на главата

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Човек,които държи на теб никога не би те накарал да избираш.Той сега те кара да избираш между него и приятелите си,а утре нищо чудно да те накара да избираш между него и семейството ти.Глупаво е това което той прави.Аз лично бих избрала приятелите си,защото знам че те никога не биха ме накарали да избирам между тях и гаджето ми.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на koalka
    Този не те обича, от сега ти казвам да си знаеш.
    Нямаше да те кара да правиш такъв избор, при положение, че твоята приятелска с нищо не ви пречи и по никакъв начин.Това само усложнява нещата.Можеш да съчетаваш двете неща, така че и на двамата да отделяш време.Но пък не виждам смисъл да си губиш времето с този, а да зарязваш приятелката си.

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    не, не може човек който те обича да прави така !
    \/
    Мразя чалгата и всички около нея !

Tedi_sheep
    Guest
    Не, че убиждам приятеля ти но той посртупва ненормално!Явно си го обсебила до такава степен, че ревнува и от приятелките ти.Ами по добре не му позволявай да се държи така, ако от сега го прави незнам какво ще е след време...накарай го да избира между теб и болестните му състояния най-добре.Незнам аз бих се притеснявала за теб, ако си ми приятелка!Не се знае какво ще направи този човек утре от лудост!Знам, че е дтрудно, но ако не се промени го махай!Не заслужаваш да си съсипеш живота заради някой друг!

Супер фен
    Идиот .... как може да те кара да избираш .... ами я му кажи,че избираш приятелката си ... 100% скоро ще тича да ти се моли .... пфф как може да има такива глупаци

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Човек,които държи на теб никога не би те накарал да избираш.
    Напълно точно!!!

mila i az sym vlubena no ako 4oveka koito obi4am mi kaje ne6to takova prosto 6te go ostavq kolkoto i da boli....... bez gadje vinagi moje da si no bez priqteli nqma kak 6te te boli no moq syvet e izberi priqtelstvoto qsno ti e 4e nqma da stane kato v prikazkite da se ojenite i da ste zaedno 6te se razdelite nai malkoto za6toto myjete sa goveda taka 4e izberi priqtelkata si tq pone 6te te ote6i vmesto da si sama

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си