.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Късна дискотека

Пускат ли ви на дискотеки след 12 часа за цяла нощ,не говоря за детски дискотеки от 8 часа,и съответно на колко сте години.

Аз съм на 13 и хич не ме пуска на дискотека, но пък и аз не ща, `щото единствените дискотеки, които знам са само чалгарски и само double vision е с техно, но пък и нещо ме мързи за дискотека.
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Мега фен
    Град
    София
    На 16 съм.
    Да,но трябва да энаят с кой съм,а и гаранция никога няма
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    emi pitah gi ama te mn ne sa saglasni zaradi kompaniqta karai se 6te doide vreme i 6te stava qk kupon

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    МММ общо взето никога не съм имал проблем с тва .... дори в събота преди 9-10 вечерта не излизам за да избегна навалицата от 13-14 годишни денсъри които се бият пред АМОР или ДВ (венъж се наложи да се намеся а не искам да го правя отново щото на коркичките малко има трябва) И винаги тези дискотеки са ми били противни малките лигли карат момченцата да се бият и за да се докажа от своя страна че са едни истински мъже се потрошават
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Не ама аз бягам от нас с последен рейс защото дискотеката е в саседния квартал и после се връщам с такси иначе съм на 14
    ВиЕ МъЖеТе СтЕ вАгИнАлИ За ЕбАнЕ ЗаГоРяЛи...............иМа СаМо ЧуКаЙ пАлИ

Ами купонясвам си по цели но6ти
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Повече от фен
    В моя град нямам приятели и затова ходя в съседния(там,където уча).Винаги са ме пускали.Но аз не ходя всяка събота примерно на диско,ами само по празници и ако се сетя помежду другото.Когато ходя на диско,спя в някоя приятелка.Не знам майка ми как ме пуска така да спя,ама важното е,че ме пуска. На 15(без месец съм).Тази год. не ми е отказвала,въпреки че бях на 14(все още съм).

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Аз като ида на дискотека се разбивам и обикновенно се будя у някои приятел/приятелка
    Що ли я знам тая история
    we give it all.

мойте родители са разведени и аз ходя на дискотека след 12 с баща ми!!Ама тои мевкарва и после заминава на др дискотека!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Na 16 staam taq sedmica...i sega kato stana na 16 (tuk v Belgiq zakonite sa si zakoni i ako si pod 16 ne moje6 da hodi6 na no6ta) si me puskat da hodq no ako sym s golqma kompaniq ,koqt sled tfa 6e me izprati

Град
    Плевен ..
    Мии пускаха ме с бившия ми .. сега скоро ми се наложи да ги питам и отговора беше категорично "НЕ"
    П.П. на 15 съм

стига бе другите нема ли се изкажат айде плс искам да знаам,тряа и мене да ме пуснат все пак

Град
    София
    Първо, детската дискотека не е от 8, а от 6.
    Пускат ме да ходя, където си искам и когато си искам, стига от време на време да се прибирам, да ми е добър успехът в училище и да върша домашните си задължения.
    На 17 съм.

ПП: Не смятам за нормално деца на по 13-14 да ходят по нощни дискотеки и е напълно нормално да не ви пускат - и по-добре!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

ти как реши че съм на 14,на 16 съм и имам добър успех,ама...аве ще ми дадат като питам още няколко пъти и така мисля,че ще дадат

Мразя дискотеки

Голям фен
    Град
    на луната
    Пускат ме и съм на 17!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Сега, когато съм на 18 ме пускат естествено. Друг е въпроса, че не горя от желание. Когато бях на 15 обаче и веднъж попитах, не ми дадоха...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Na 15 god i ne me puskat na no6tni diskoteki samo da detski

Град
    #mainatown
    На 16 съм-пускат ме.
    Обичам само един човек и това съм аз.

аз съм си достатъчно голяма на 19 и проблеми с нощните излизания нямам :P

ми аз съм поочти на 15 не не още се брой 14 но ме пускат със сестра ми и по голями фр
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    мм случва се рядко... и не по цяла вечер а до 3
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    На 17 и половина съм, не ги питам, защото знам отговора...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Първо, детската дискотека не е от 8, а от 6.
    Пускат ме да ходя, където си искам и когато си искам, стига от време на време да се прибирам, да ми е добър успехът в училище и да върша домашните си задължения.
    На 17 съм.

ПП: Не смятам за нормално деца на по 13-14 да ходят по нощни дискотеки и е напълно нормално да не ви пускат - и по-добре!

То това "нормално" всеки си го определя сам за себе си,според разбиранията и възприятията си.Друг е въпроса,че повечето на тази възраст нямат чувство за отговорност и си мислят,че всичко,което лети се яде.Но винаги си е имало,и винаги ще си има,изключения.
    Така че,като им се ходи-да ходят,стига да знаят как да се пазят и да бъдат малко по-отговорни към себе си и съответно към родителите си,да мислят с онова нещо на раменете си,наречено глава и да знаят как да се забавляват,така че да няма неприятни последствия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си