.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Помощ....как да постъпя

МН ми е неловко но просто нз как да постъпя.Чувствам се ужасно затова се обръщам към вас за помощ.Вчера с новата ми приятелка бяхме у нас и решихме да се "посближим" за първи път.Работата е там че аз имах стомашни проблеми.И докато тя ми доставяше орални удоволствия аз изпуснах газове( мн меко казано).Тогава тя си тръгна мн разочарована и според мен сърдита.Оле мн съм притеснен.Как да постапя.Много я харесвам а сега не мога да я погледна в очите.ПОМОЩ

Абе, извини й се по некъв начин, но сериозно е било некво `но`о неловко
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Голям фен Аватара на sapphirr
    незнам друго,само 4е яко си го закършил

абе на мен ми се пла4е днеска цял ден. как да и званна.Мн ме е срам.не ми се смейте.МОЛЯ

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Я споко бе кажи и че си бил неразположен стомашно и да не ти пука .... Тя като че ли не изпуска газове... Тва си е биологична нужда.... И не го правят само мъжете...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Elit Way School
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Я споко бе кажи и че си бил неразположен стомашно и да не ти пука .... Тя като че ли не изпуска газове... Тва си е биологична нужда.... И не го правят само мъжете...
    + 1

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Другия път ще стискаш.
    - Всички авто-части на едно място!

Леле мале

Човече мн яко си в кереча. Първо внимавай другия път преди полов акт какво ядеш да няма повече инфекции. Второ обади му се на момичето. Кажи и че мн се срамуваш и че наистина ти е харесвало с нея. И просто я подпитай дали и на нея не и се е случвало да пръдне в нечие лице. Ако го приеме кат шега свирчокът ти е в кърпа вързан!!! А ако не го приеме като шега начи не си заслужава да се извиняваш на такава пръдлива крава. Щото секи си пръцка от време на време - човешко е!!!

Град
    близо до теб
    Наитина се е получило страшно неловко и предполагам как може да се чувстваш Аз смятам,че трябва да и обесниш,че си имал стомашни проблеми и затова се е получило така!Извини й се,помазни й се малко-букет,разходка,подарък и й обесни,че наистина ти е неловко...да се надяваме мадамата да е благосклонна към теб и да те разбере,ама на това му викам ЯКА ИЗДЪНКА
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

Ne stiga che ti pravi svirka mi i na vsichkoto ot gore si izpuskal gazove v/y liceto i ... posrami se malko
    ....

Re: Леле мале

Цитирай Първоначално написано от 4i4ko_trevi4ko
    човешко е!!!
    абе то човешко ама само дет са "изрязах" в най неподходящия момент.Не мога да събера сили да и се обадя вече 2ри ден.не издаржам вече.Амми ако тя каже на приятелите ми???????/

Град
    ПрИ Теб
    Prosto i se izvini.Na vskei moje da se slu4i.Dano da te razbere.....
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Човек ако приятелите ти разберат ще ти подаряват коркови тапи.

Eми съобразявай се малко в крайна сметка ...

Кофти се е получило,слабо казано.Единствения начин е да излезете и да им обясниш истината,едно хубаво извинение с една червена роза би трябвало да свърши работа.Ако момичето е разбрано ще ти прости.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от angel-91
    Ne stiga che ti pravi svirka mi i na vsichkoto ot gore si izpuskal gazove v/y liceto i ... posrami se malko
    da ne misli6 4e ne me e sram.ne izdarjam ve4e.kak da i se izvinq kat zvanq i ne mi vdiga.Kvo da pravia????Do tqh li da hodq?Ami ako e kazala na tqhnite?????Napravo nz

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    +1 [/code]

Град
    Асеновград, България
    Наистина е било кофти. Извини се и обясни как стоят нещата, другия път внимавай!
    Успех!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Наистина е било кофти. Извини се и обясни как стоят нещата, другия път внимавай!
    Успех!
    човешко е да не ти пука, ... разкажи и някоя весела история свързана с флатуси /по народному ПРЪДНИ ..без сръдни моля /,,та неиде в Австралия някакъв фермер си разноообразявал ежедневието като палил изходните газове на кравичките не щеш ли един божи ден, метана бил нещо май в повече или що ли та хамбара /където се провеждала "забавата" / го подпалил и изгорял

затова момичета никога не пушете цигари докато правите френска любов!

човешко е да не ти пука, ... разкажи и някоя весела история свързана с флатуси /по народному ПРЪДНИ ..без сръдни моля /,,та неиде в Австралия някакъв фермер си разноообразявал ежедневието като палил изходните газове на кравичките не щеш ли един божи ден, метана бил нещо май в повече или що ли та хамбара /където се провеждала "забавата" / го подпалил и изгорял

затова момичета никога не пушете цигари докато правите френска любов! [/quote]
    Тва само мен може да разведри малко ама на нея няма как да и помогне.Но все пак ми олекна като разбраах че има хора по зле и от мен.Ама за съжаление още не ми вдига.Май ще ходя до тях утре.дали е добра идея?

Naistina tva koeto si napravel ee dosta neudobno.. , no vse pak e 4oveshko slu4ilo se e golqma rabota. I naistina trqbva da i se obadi6 da se izvini6 puk tq ako durji na tebe 6te te razbere i 6te ti prosti Uspeh :P
    JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}

Град
    Sofia
    Абе, извини й се по некъв начин

emi i spored men naistina situaciqta e bila dosta skonfuzna...no e choveshko...i vse pak trqbva da se opitva da se zdarjame...no naistina ako darjish na neq i se obadi bez da ti puka...obqsni i kakvo tochno ti e bilo i naistina edin buket rozi sa dosta dobra krachka \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си