[quote="glupacheE"]
Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
Цитирай Първоначално написано от glupacheE
ne stava vapros samo za smetkite ami i za tva 4e trqq da si sgotvish da qdesh po 6 pati na den..i t,n az nqma kak da qm v u4ilishte v samisl treqq da si vze4ma sandvi4 ili vafla i neshto takova aaaa tva opredeleno ne e dieti4no i ne iskam da se zaiajdam prosto mi kaji da otslana sled kato znaesh na4in
КВО !?!ПОД..какво? ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ?!
що за толкова години никой не се е оплакал? може би защото повечето хора могат да използват ТЪРСАЧКАТА и да намерят нужната информация"складирана " в толкова мега мн теми.ВС МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ!идеята е че се иска желание да потърсиш / и няколко клика ест../
тва е мега тъпа идея!

КОлкото до вафлите в даскало - смешни изказвания правиш.
МОжеш да си вземеш един плод или зеленчук от вас за в училище!!!ХИЛЯДИ ДЕЦА ГО ПРАВЯТ!
Кисело мляко можеш да похапнеш , след като сио го купила от близкия магазин. ИИИ ако тва не ти стига ще ти изнамеря още сумати информация!!!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
[/

az dan1k obshtestveno mnenie ne plashtam taka 4e misli si kvo iskash za ideite mi no ne 4e tvoita da iam kisleo mlqko prez golqmoto e mn dobre de ama karaiii]]

a za drugite po spokoini hora koito ne se nahvarkqt kato osvurepeli valcii...
mislite li 4e ako vseki den qm po tolkova grama med koko teja(BQH 4ELA 4E TOVA POMOA PRI OTSLABVANE) i spra hlqba sladkoto i maznoto i sled 6 ne qm shte otslabna i shte svalqm li po 1 kg na sedmica spored vas pri polojenie 4e svalqm trudno
МЕД= ЗАХАР,Глукоза.
Меда дава прекалено мн енергия / до колкото знам бодибилдърите я приемат преди тренировка понеже дава както казах много енергия/
на тебе мед не ти трябва.ти трябва да приемаш по-малко калорий от колкото изразходваш.е тва е идеята.и то не е така както ти се иска - айде ще ям само тва .