Винаги съм имала малко приятели, но такива, на които съм отдавала душата си, за които съм била готова света да обърна.
"Най-добра приятелка" е глупава категория!Най-близкият ми човек(освен майка ми) е Ани.С нея сме коренно различни, но въпреки всичко вече 8 години сме заедно(звучи тъпо, но не ми идват др думи), 5 от които сме по-близки от всякога.Ревнувам я ужасно много, но възприемам ревността, като начин да покажеш на някого колко много значи за теб, колко държиш на него...Тя е зодия близнаци(за тези, които "вярват" в астрологията), свободолюбива...и колкото да ми се сърди - не е открита(поне не винаги)...от което ме боли..., защото съм такава - странна, нуждаеща се от внимание, мили думи...

Изгубила съм един важен за мен човек... и тъкмо го преживях и той се върна от миналото - в понеделник сме на театър заедно.
Ще ти кажа едно - не го мисли много, тея неща с мислене не стават.Ако държи на теб ще бъде твоя приятелка.Но е абсурдно да й "забраняваш" да дружи с други.Не я познавам, нито пък теб..., но аз бих казала всичко, което ми е на сърцето в прав текст, очи в очи...

Радост ти желая!