- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс !
как може да се разбере когато ти изневерява мажкия пол? моля за отговор
Ми питаш го![]()
![]()
![]()
Миии как може...ако го е правил и преди едва ли ще разбереш иначе...може да му е леко тегаво,но едва ли.Ходи да го следиш може и да разбереш![]()
МмМ.. с частен детектив .. ?![]()
Ами провери му телефона,поразпитай разни познати дали не са го виждали на необичайни места с необичайни хора .. Разрови му из компютъра .. Такива неща ...
ne be hora znam gi teq raboti nqkade bqh 4ula ne6to s nqkfi vodi li ne6to takova neznaete li
Води?!Първоначално написано от girls
![]()
![]()
Я по-добре хвърли един боб =D>
Искам и на менеПървоначално написано от sladursko_tigar4e
а после и на кафе мой да ми гледаш ?!
![]()
![]()
Няма начин.Зависи от човека - главно по поведението можеш да познаеш или както казаха по-горе - провери му ГСМ-а (въпреки, че ако иска да скрие нещо от теб пак може), поговорете си и така...
Виновен до доказване на противното!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
![]()
![]()
Ела да ти завъртя колелото на живота и ще ти кажа,само 1000 евро за сеанс.
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Друго си е на кафе или да видим магическите сили на стъкленото кълбо.![]()
bahty ligotiitw ste![]()
Егати изречението върза...Първоначално написано от girls
-> Еми, как - можеш да хукнеш да го следиш къде ходи, а можеш и просто да му имаш доверие... ако дори и това не заслужава, защо изобщо да ходиш с него??![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Отг.като му каже6 4е те боли глава и той не се разсърдиПървоначално написано от girls
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ako toi pojelae da ne razberesh nikoga nqma da razbereshПървоначално написано от girls
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ми...трудно
По поведението главно,то зависи и от самият човек.Има момчета/мъже,които са станали специалисти и няма начин да ги разкриеш...има и такива,които не знаят как да скрият. Държанието му следи-сравни го с държанието му в началото на връзката ви. За да докажеш,че ти е изневерил и няма как да се измъщне най-добре е да го хванеш на местопрестъплението. Иначе както казаха може да му бърничкаш телефона макар че ме съмнява някой мъж да е толкова глупав,че да остави такива следи като смс-и,снимки в телефона си...Можеш да се разровиш из компютара му-примерно ако има скайп да му четеш хронологиите и т.н.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
kakto prelojiha drygite po povedenieto ako zapo4ne da si izmislq tupi pri4ini da ne se vidite dove4era naprimer
о6те една тъпа тема. не може да се разбере !
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
mi ako po edno vreme zapochnesh da si nabivash filma , che ti izneverqva i otkriesh promeni v povedenieto mu , ima veroqtnost da e taka![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
аз пък гледам на дупеПървоначално написано от eXtRaoRdinaRy
![]()
6to ne pita6 kartite? te moje i da znaqt!![]()
be 4ovek toi vinagi ima na4in da skrie tova koeto i ska!vaprosa e da mu ima6 doverie- ina6e 6to vaob6te si s nego?![]()
mili moi, mirno stoi!az celuvka 6te ti dam, no ne pipai tuk i tam!
sladursko_tigar4e написа:
girls написа:
ne be hora znam gi teq raboti nqkade bqh 4ula ne6to s nqkfi vodi li ne6to takova neznaete li
Води?!
Я по-добре хвърли един боб
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ne stane s bob opitai s carevica xaxaxaxaa![]()
est
che ne staa ako ti izneverish shi si priznaish li nE igrata si prodaljava i shi q ima dokato nekoi izgori![]()
![]()
![]()
kak likato te otbqgva gleda da strani ot teb ne go interesuva kolko vreme 6te ste zaedno ili dali ste se vijdali
4at li si