.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Изхлузен презерватив.

zdraveite!Predi nqkolko 4asa mi se sly4i ne6to nepriqtno nz koi da popitam,nadqvam se da mi pomognete.S gadjeto mi pravihme sex, bqh sednala v nego i kogato stavah prezervativa leko se ishlyzi po to4no be6e na kraq na 4lena my,proverihme go,ne be6e skusan i v nego ima6e te4nost no nz dali ne e isteklo ne6to v men ve4e trqbva da mi doide tezi nqkolko dni i se 4ydq da piq li eskapel?suveti?Blagodarq(izvinqvam se ako ima takava tema, no ne namerih)

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да пиеш нищо, не е станало гаф.

Повече от фен
    Според мен се е изхлузил, когато си станала и е невъзможно да е попаднало в теб.

Мда,вероятно нищо не е станало,пък и очакваш цикъла си тези дни,следователно овулацията би трябвало дае минала,така че и аз мисля,че не е необходимо да пиеш ескапел!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    А и от кондома ако ти попадне семе няма страшно щото този лубрикант с който ги мажат убива малките копеленца на място ...така че дишай
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

изхлузен презерватив

благодаря 4е ми отговорихте толкова бързо,ужасно притеснена съм а и цикъла ми е много нередовен мисля да пия аспирин за да ми доиде по бързо

замина на млади години как ще го кръстиш
    Obichammm fifity !!!! {}{}{}

По-добре не пий нищо,няма смисъл само да си разбъркваш цикъла

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne vqrvam da ima problem,samo ne se pritesnqvai izlishno,zashtoto ot stresa nai-mnogo da ti zakysnee i da zapochnesh da se tormozish bez da ima prichina
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Всичко ще е окей Недей да пиеш нищо по-добре Когато дойде ,тогава

Град
    Sofia
    Няма смисъл да пиеш нищо, не е станало гаф.

Оле недей да пиеш! Само ще си разтроиш организма и цикъла ! Едва ли е станало нещо, аз лично даже не бих обърнала внимание.

Благодаря за отговорите на всички дори и на тези, които ми отговарят 1 месец след като съм пуснала темата Слава богу всичко е наред с мен.А на въпроса за аспирина до сега съм го пила 2 пъти, защото ми закъсняваше и след 2 аспирина вечерта на сутринта ми дойде,но всеки организъм реагира различно..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от gossip_grl
    Благодаря за отговорите на всички дори и на тези, които ми отговарят 1 месец след като съм пуснала темата Слава богу всичко е наред с мен.А на въпроса за аспирина до сега съм го пила 2 пъти, защото ми закъсняваше и след 2 аспирина вечерта на сутринта ми дойде,но всеки организъм реагира различно..
    Някои потребители извадиха доста теми напоследък изпод праха.........заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си