- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- без бельо
Lorelei,няма смисъл да се занимаваш.Просто поредната комплексарка,която като я ударят на болезненото място (както направи ти) се побърква и пише куп безмислици без да съзнава колко е тъпа.Просто няма смисъл да се занимавате,оставете ги да си живеят в измисления свят![]()
Westside rollin' all day, every day
НЕ !!
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И на мен ми се случва да изляза без сутиен ..но без гащи не съм излизала
![]()
A трябваПървоначално написано от SilverBrilliance
![]()
НЕ!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Винаги съм си с бельо ... много ясно :P
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
мхм права си.... Аз съм без бельо само когато съм с поли или къси гащички :P :PПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
много е яко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
к0гат0 видиш 4э и3насилванэт0 э нэизбэжн0 търси уд0в0лствиэто 0т нэго
а уе аз съм момче ама най-редовно си ходя без гащизабавно е... особено кат са търкаш у хората >
![]()
GTA Stunting
НИКОГА!!! Те хората за това са направили бельото ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не мога да се сетя за подходяща дума, описваща момичета, които ходят без бельо![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не си спомням кога за последно ходих без бельо.Просто рядко се сещам и главно лятото става това.Пък и е малко кофти,ако си с дънки и ръбовете ти се търкат,впиват и дразнят.Готино е с някоя рокля или пола,къси панталонки.Иначе зимата-изключено![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Вие пък.. :д как се нахвърляте.. Това си е личен избор, кой както му е удобно. Като искат и да не обуват, като искат и да го не събуват, вас кво ви грее![]()
Иначе, аз не чак толкова често, но се случва.. Особено като искам да дам начален старт на приятеля си![]()
Една от всички .. Поредната ..
е понякога,с по близки приятели -без сутиен..нооо долната част от бельото си ме кефи-винаги.
Първоначално написано от BigFakeSmile
извинявай,но аз много държа на модата и има около 200000 дрешки които изглеждат много по яко по теб,ако си без сутиен.Формите на жената са прекрасни стига да знаеш как да не си скапваш-мъжките още повече![]()
аз по-скоро забравям да си го махнаиначе винаги си нося бельо много си го харесвам
![]()
И аз и азПървоначално написано от mishanavolley
От 5 годишен си нося бельо на Том и Джери
![]()
![]()
НЕ!!
винаги съм си с бельо .. то за кво е създадено??
FUCK-тически не ме интересувате..
Не!
Просто аз
СимпатягиПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
![]()
![]()
Само веднъж го направих да излезна без бельо само с панталон отгоре и то само да изхвърля кесията с боклук, че с бившия ми я бяхме напълнили със салфетки, презарвативи, опаковки от презаративи и нямаше как, иначе можеше да бъдем хванати в крачка... Не знам, аз не се чувствам комфортно така.
А какво ще кажите без бельо вкъщи, примерно докато няма никой у дома през лятото да си се разхождате свободно или докато спите и да усещате с цялото си тяло завивките. Супер е!
Дам, само че аз не само лятото, ами целогодишно.