- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- без бельо
Е през зимата е малко студеничко!Първоначално написано от martasanchez
![]()
даже понякога си излизам само по парфюм![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
То главно този фетиш се прилага лятно време и много рядко за постоянно.Когато жени са ми прошепвали ,че не носят бельо се възбъждам много и ми харесва после когато се уверя че е така.Аз самият също понякога лятото не слагам в жегите и създава усещане за свобода и прохлада и ме кефи
От хигиенична гледна точка обаче не е много препоръчително и затова не трябва да се практикува често.
един път пробвах но мисля че скоро няма да опитам![]()
аз много често излизам без бельо нищо че съм момче![]()
![]()
![]()
![]()
никоога не съм излизала и нямам намерение![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SunSet_GirL
случайно и аз[/i]
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ако ходим без бельо за какво е направено ?!![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
НЕ!! .. Хората не случайно са направили бельото, за да се носи!!![]()
никога не излизам без бельо ,но на някой случвало ли му сее да излезе без бельо и да го види някой![]()
Приятеля ми иска да изляза някой път така само с поличка и потничеза сега съм излизала само без сутиен , но обмислям все още какво ще правя.... малко май ще ми е странно
![]()
О,един път с един се хванахме на бас кой ще идържи по дълго като под дънк ите не убуе бельо..![]()
![]()
Най-великите ни изживявания са нашите най-тихи мигове.
на мен приятелката ми е излизала без бельо и каза че не и е много удобно но мен и мисалта за това много ме възбужда