- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем със skype
Здравейте имам проблем със скайпа:
Когато си редактирах профила и на Web страница и град въведох тект обаче той не излиза като дам обнови и си видя профила.някой знае ли как да го оправя.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
На твое място бих си преинсталирала скайпа. Ако не помогне - форматиране на харда и преинстал на уйнаАма аз съм свикнала де, все пак съм с 98
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ми смени си години на скайпа ако си написал на по малко от 16 няма да ти излезе град и web страница или направо махни години и сичко ще е наред![]()
От тази тема ми е изтрит пост !!!
Ще помоля (докато все още го правя) за вбъдеще преди да се трие мой пост да се уточни причината !![]()
Не е истина!! Да си преинсталираш ОС за тва!![]()
![]()
Не бях чувал по-тъпо изказване скоро в тоя форум ...
Първоначално написано от WILD__BOY
То и аз не бях чувал ...ама гледаш ли как ми делнаха поста нищо ,че бях коментирал и проблема и "тъпото" изказване! Сега ще трият 2 поста допълнително .
Аз все още чакам модератора които ми затри поста да си признае ...![]()
Инсталирай некфа по нова версия
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
мерси на Otka4eniq стана.![]()
Няма какво да чакаш.Няма да си каже.По-лесно е да си трае.Първоначално написано от Forslor
Пич пускаш една тема в предложения и посочваш темата и ще настояваме да се махнат вече тези модератори и на мене ги трият Нека да се видият на какво приличатПървоначално написано от Forslor
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Вече започна да се излиза доста извън темата, затова КЛЮЧ!!!!!