- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?
Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?
....
..., а защо не![]()
...not everyone understands house music...
...house music is more than music...
тя ви предлага бе момчетавижте какви сте тъпи
![]()
$uperman
То с девствени е по-яко бе,поне си сигурен че няма да хванеш някоя болест!
Momi4e samAmi za6to trqbva da gi delite na otvoreni i devstveni.Vseki ima parvi pat,taka 4e az ne vijdam ni6to lo6o v tva da spi6 s devstvena....
![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
най - много си падам по девствените![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Бих го направил с такова момиче.
Твърдо ДА!
Че то няма по-голям кеф от това да отвориш приятелката си![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А може би автора/ката просто иска да разбере предпочитанията ви. Ей така като почнете да ми се правите на големите многознайковци... Всеки е различен бе... аз имам например 1 приятел, който обожава девственици и друг, които ги отбягва, защото го е страх да не я повреди нещо.... Незнам не ви ли омръзва да насирате всяка темаПървоначално написано от swords1010
Просто казвате "да" или "не", не е нужно да философствате!
Изпреварила си ме.... Точно това шях да цитирам и аз... баси злетата има тукаПървоначално написано от zabludenata
![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
По-полека с обидите към модератор!Първоначално написано от radito
ti kak mislish ? nali znae6 kuco kioravo sakato shto ima dupka e zlato.. pravi si sama izvodi... takmo kat e devstvena sha e po tqsno .. OMFG PWNED OWNED
li4i ti 4e si pi4Първоначално написано от picha
![]()
![]()
Ами автора да поясни какво точно има предвид под тоя въпрос...според мен не е зададен като хоратаПървоначално написано от radito
![]()
И кво като е модератор? Да не би да е нещо повече???Първоначално написано от krem4et0
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Аз искам с девствено момиче!
Във връзка с всичките коментари относно моя пост, ще кажа, че въпросът ми прозвуча точно по такъв начин, сякаш девствеността е определящ фактор при избора на партньор! Какво, ако намериш момиче, което да ти допадне да не би да я зарежеш защото е девствена? Или пък никога няма да правиш секс с нея, точно заради това? Съжалявам, но ми се струва глупаво! Във връзка с коментара на radito: не, като съм модератор не съм нещо повече от теб, но изказах мнението си възпитано, без да си позволя да използвам обидни думи и изрази!![]()
бих го направил само ако не трябва да я чакам 5 години да ми стане готова...