Ето го и моят проблем и колкото и смешно да ви звучи това което ще ви разкажа това за мен е много кофти!Ами значи от 1-2 години в главите на родителите ми имам чувството че се върти само думата секс!Най-лошото е че сестра ми например излиза навън към 8 вечерта и се пребираа в 3 сутринта а на мен вече ми е писнало майка ми и баща ми как си правят намеците!Преди в секцията ни имаше 4-5 презерватива които са ги сложили пред нас със сестра ми и сега са само 2!Баба ми веднъж като отидохме на село даде на баща ми едни презервативи но не че тя ги е използвала а дядо ми беше болен(лека му пръст)и просто баба ми ги използвала за друго и ги даде на татко(бяха 7 презерватива)а майка ми вика "ммм браво таман за една седмица".Или пък вечер отивам в стаята им например да си взема бонбони и ги сварвам вече почвам да си представям и звуци които майка ми издава докато се еб** !Няма нищо лошо в това да правят секс но според мен не трябва всичко това да се говори пред нас и като си представя че това са собствените ми родители ми става много гадно.Имам чувството че са в пубертета!