.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Град
    Kill the kifla co.

Списъкът на Шиндлер

Сега, преди минути свърши, даваха го по бтв...
    Бля, цялата съм обляна в сълзи, никога на филм не съм плакала толкова.
    Кажете си впечетленията.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    tva e adskiq film....prosto nqmam dumi....kvo da kaja( po princip sa mi mn interesni takiva filmi za nacistite i vojnite. ako ne ste gledali "Pianistat" go gledajte) i pak da kaja mn qk film
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Супер фен
    Град
    Своге
    леле аз на тоя филм просто незнам как сдържах сълзите си пред майка ми и баща ми,че го гледахме заедно,много трогващ филм.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Гледал съм го няколко пъти, сега гледах края и точно преди минути си мислех за това, че са адски малко хората, които наистина биха разбрали този филм(и лично май не познавам никого, който да го оцени)...
    Краят е много внушителен(скофтих се, както винаги), онази част с момиченцето в червената рокличка също.
    Не го проумявам това - че са съществували такива хора, като Шиндлер, сещате ли се за някой по-благороден? <- Главно за това си мисля.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    не съм го гледала

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Цитирай Първоначално написано от Orono
    Гледал съм го няколко пъти, сега гледах края и точно преди минути си мислех за това, че са адски малко хората, които наистина биха разбрали този филм(и лично май не познавам никого, който да го оцени)...
    Краят е много внушителен(скофтих се, както винаги), онази част с момиченцето в червената рокличка също.
    Не го проумявам това - че са съществували такива хора, като Шиндлер, сещате ли се за някой по-благороден? <- Главно за това си мисля.
    mi az li4no go razbiram(ako moje da se kaje 4e na 17 moje6 da razbere6 za6to sa go pravele vsi4ko tova).i kogato popitah ba6ta mi za6to sa go praveli tova...toj zamal4a..ama i kakvo da kaje 4ovek pri tazi gledka.... finala naistina e mn silen..a mislq 4e filma vazdejstva tolkova mn i za6toto e 4erno-bql ...
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Специално за въздействието не е само това... Спилбърг не е режисъор от вчера, но да го оставим това на страна.

Просто осмислете постъпката на Шиндлер, оставете филма настрана.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Filma e dosta tejak

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    Слона Моят Приятел е по-тъжен

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

palna zioniska propaganda!!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Уникат е филма

Прекрасен филм, един от най-добрите на тема Втора Световна =D> Ралф Файнс както винаги на висота... XD

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

Аз мн исках да го гледам ама гледах само първи половин час Най-гадно ми стана евреите като ги изгониха и онова малкото момиченце като викаше "Сбогом, евреи, сбогом!!!" Мн беше гадно..толкова малко дете,а толкова много омраза. Някой ден трябва да изгледам целия филм,но да видим кога...

Това е един от любимите ми филми.Гледала съм го наистина много пъти,но не спира да ми излгежда по-малко въздействащ.Колкото и да се спекулира с тази част от историята,фактите са си факти и хубаво,че са отразени в прекрасен филм като този.Всъщност,неговото послание не се крие само в отразяването на историческите моменти,той има далеч по-дълбок смисъл за човешкият дух и сила.Всеки един момент,всяка сцена,всичко е изпипано докрай и въздействащо на зрителя...наистина много,много добър филм.

Цитирай Първоначално написано от Mariella
    но не спира да ми излгежда по-малко въздействащ...
    Доста добре

Цитирай Първоначално написано от Orono
    Цитирай Първоначално написано от Mariella
    но не спира да ми излгежда по-малко въздействащ...
    Доста добре
    Какво искаш да кажеш ?

Хахах, прочети какво си написала

Ама май не разбра?
    Или наистина искаш да кажеш, че ти изглежда по-малко въздействащ?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Филмът е невероятен-две мнения по въпроса няма..само се чудя как сдържах сълзите си...разплаках се само накрая, когато казаха броя на умрелите евреи....6 милиона И когато говореше как е могъл да спаси още един човек със значката си филма наистина е много трогателен..
    What you give is what you get!

Ох да
    Колко тъжно,горките евреичета
    Я стига бе,Холокоста е лъжа,че вие какво очаквате,еврейн да направи филм против Холокоста
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Град
    Kill the kifla co.
    Хъш дарлинг.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Цитирай Първоначално написано от Rock & Roll Queen
    Хъш дарлинг.
    Горките евреичета

Цитирай Първоначално написано от NSDAP
    Ох да
    Я стига бе,Холокоста е лъжа,че вие какво очаквате,еврейн да направи филм против Холокоста
    ako misli6 4e holokosta e laja podobre si smeni nicka 6tot pokazava6 4e si palen pozior,ili si 4el knigite na iyrgen graf
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Цитирай Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
    Цитирай Първоначално написано от NSDAP
    Ох да
    ako misli6 4e holokosta e laja podobre si smeni nicka 6tot pokazava6 4e si palen pozior,ili si 4el knigite na iyrgen graf
    Какъв позьор бе лайно....Forza Inter!
    Горките евреичета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си