- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен Молив ...
Здравейте! Търся си съвет за черен молив,който да е мн. тъмен,ако някой знае моля за марка. Имам 2 - един от Ейван обаче 2 пъти да мигна и се трие - баси ефекта дет има. И един на Голден Росе ам той не е достатъчно тъмен ....![]()
Ползвам на Bourjois черен молив и като свърши пак ще си купя такъв-страхотен е.
На avon има един черен, а от вън е розов на сърчица той е много хубав, но аз ползвам един много обикновен не му знам марката![]()
Аз съм използвала и на голден роуз и на ейвън и от двата съм много доволна![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
моя е на Manhattan.. 5 лева струва - много е добър обаче![]()
Животът е адът описан в Библията!
ми аз ползвам на Ейвън един автоматичен молив и съм много доволна. Вече тва ми е трети молив![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Аз имам на Бруклин и не е кой знае какво,защото се трие за около час и като свърши ще си взема друг :P .
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
На Бруклин..аз имам и съм страшно доволна от него![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Да и аз ползвам на Бруклин..наистина е мн траен и е доста тъмен![]()
Аз също съм с на Бруклин и от моя дългогодишен опитс черните моливи мога да кажа, че не с най-наситения цвят и най-мекия.
Бруклин Рулз![]()
Ползвала съм и Голдън Роуз и на Орифлейм, не не струват.
И аз имам на Бруклин, не е кой знае колко траен обаче е много наситено черен![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ами незнам моя е на Бруклин и го сложих преди 30 мин. и вече няма и следа от него...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз имам един на Орифлейм и мн му се кефяПреди си бях взела един за 2лв ама нищо не става от него и сега мама ми поръча тоя и е просто 6
![]()
emi polzvala sam sqkvi molivi ama ot golden rose izob6to ne sam dovolna posle polzvah bourjois i toi e hubav polzvala sam i na max factor i na avon i na oriflame ama mai sam nai dovolna ot edin prost moliv na trendi nai mnoo vreme stoi a i e po men
Моя е на IMPALA.Мек е и после се остри мн лесно...мн съм доволна от него.Не е много скъп-около 2.50
Az polsvam edin na Oriflame.Moliv sa israsitelen pogled-Intense Black.Mnogo vreme isdurja,vuob6te ne se rasmasva i mnogo lesno se nanasia.![]()
Моя е автоматичен на Орифлейм.Ако сложиш малко повече от колкото трябва определено става наситено черно и мисля че 4-5 часа издържа![]()
аз използвам Римел взех си го от магазин Бонжур за 4.90 мн съм доволна от него![]()
![]()
na trendi struva 2 leva no e mnogo hubav
и аз ползвам такъв и съм доволна \Първоначално написано от sandalki_ot_mola
/
Blagodarq wi![]()
Аз от Голден Роуза съм си доволна...![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...