- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен Молив ...
Аз използвам един молив на ARTDECO.Е много съм доволна.Той не е точно черен,ами много тъмно зелен,само когато го сложа до черен си личи,че не е точно черен.Нито се размазва,нито е много твърд.Абе,чудесен е!Сега,като стане дума за цената-не му е толкова чудесна!7,50 струваше,сега не знам колко е!Но определено си заслужава
!
На Мейбълин "Unstoppable" аз само този си го копувам.
I am the substance and the one who has no substance.
Имам два молива - един на YSL и един на Miss Sporty. Честно казано не ги ползвам често, но предпочитам втория.![]()
Ползвам на Лореал и не се трие мн лесно![]()
+1Първоначално написано от pIsaNkaTa_sTz
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
AVON е най-големия боклук аз сега съм с голден роуз и съм доволна..Орифлеим не е стока издържа около час и половина..
Ползвам на Miss Sporty, понеже е мнооооого мекичък и лесно се нанасяДоволна съм
![]()
и моя е на Бруклин и така бързо се изтрива..Първоначално написано от lonely in my live
като свърши ще си взема някакъв друг
![]()
Голдън Роуз е моя . От 3 години все него си ползвам и съм супер доволна -цял ден издържа.Номера е 301 или 310..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
Черен не ползвам, но ползвам най-тъмното сиво на IMPALA и съм страшно доволна.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ми аз имам два единия е на avon а др на golden rose.този на avon по ме кефи иначе е издържлив .![]()
Моят пък е FlorMar waterproof :P
Let The BEAT Control Your Body
Аз лично ползвам на Golden Rose и не мога да се олача ама свършва и може да го сменя сега .. да пробвам нещо друго .. А една моя приятелка си беше взела един черен от магазин за 1 леж и аз и се смях мн щото те там са само китаиски боклуци а тои молива се оказа бахти якия мн тъмен и дълго стоеше на окото![]()
Съгласна съм,много съм доволна от него!Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Аз сега съм с един черен много мек на Vollare cosmetics. Хубав е. Малко трудно се трие, ама много яко ми седи![]()
имам на IMPALA,florMar Waterproof И На AVON ии съм доволна и от 3-теама засега май на FlorMar най-ме кефи :P
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Страшно добър молив \Първоначално написано от sandalki_ot_mola
/
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
MANHATTAN!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
И аз позлвам на Импала ... Мек е и наситено черен , но е много недълготраен , размазва се и псоле имма тъмни кругове около очите ебз да съм ги разтърквала..Първоначално написано от pIsaNkaTa_sTz