.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Повече от фен
    Аз използвам един молив на ARTDECO.Е много съм доволна.Той не е точно черен,ами много тъмно зелен,само когато го сложа до черен си личи,че не е точно черен.Нито се размазва,нито е много твърд.Абе,чудесен е! Сега,като стане дума за цената-не му е толкова чудесна!7,50 струваше,сега не знам колко е!Но определено си заслужава !

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    На Мейбълин "Unstoppable" аз само този си го копувам.
    I am the substance and the one who has no substance.

Имам два молива - един на YSL и един на Miss Sporty. Честно казано не ги ползвам често, но предпочитам втория.

Ползвам на Лореал и не се трие мн лесно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pIsaNkaTa_sTz
    Цитирай Първоначално написано от sandalki_ot_mola
    Моя е на IMPALA.Мек е и после се остри мн лесно...мн съм доволна от него.Не е много скъп-около 2.50
    и аз ползвам такъв и съм доволна \/
    +1
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Ползвам на Bourjois черен молив и като свърши пак ще си купя такъв-страхотен е.
    Бъди себе си..

AVON е най-големия боклук аз сега съм с голден роуз и съм доволна..Орифлеим не е стока издържа около час и половина..

Фен
    Град
    вкъщи
    Ползвам на Miss Sporty, понеже е мнооооого мекичък и лесно се нанася Доволна съм

Манхатън и Макс ФАктор.Това е моят молив,и е супер!

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Ами незнам моя е на Бруклин и го сложих преди 30 мин. и вече няма и следа от него...
    и моя е на Бруклин и така бързо се изтрива.. като свърши ще си взема някакъв друг

Голдън Роуз е моя . От 3 години все него си ползвам и съм супер доволна -цял ден издържа.Номера е 301 или 310..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Голдън Роуз е моя . От 3 години все него си ползвам и съм супер доволна -цял ден издържа.Номера е 301 или 310..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Черен не ползвам, но ползвам най-тъмното сиво на IMPALA и съм страшно доволна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ми аз имам два единия е на avon а др на golden rose.този на avon по ме кефи иначе е издържлив .

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Моят пък е FlorMar waterproof :P
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Аз лично ползвам на Golden Rose и не мога да се олача ама свършва и може да го сменя сега .. да пробвам нещо друго .. А една моя приятелка си беше взела един черен от магазин за 1 леж и аз и се смях мн щото те там са само китаиски боклуци а тои молива се оказа бахти якия мн тъмен и дълго стоеше на окото
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Ползвам на Bourjois черен молив и като свърши пак ще си купя такъв-страхотен е.
    Съгласна съм,много съм доволна от него!

Аз сега съм с един черен много мек на Vollare cosmetics. Хубав е. Малко трудно се трие, ама много яко ми седи

Голям фен
    имам на IMPALA,florMar Waterproof И На AVON ии съм доволна и от 3-те ама засега май на FlorMar най-ме кефи :P
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Супер фен Аватара на miShle
    Моя е на IMPALA.Мек е и после се остри мн лесно...мн съм доволна от него.Не е много скъп-около 2.50
    Страшно добър молив \/
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен
    Град
    София
    MANHATTAN!
    [size=7][b][u]fosse cos

Da ti kaja i Avon sym polzvala i golden Rose i Manhattan no opredeleno sym fenka na Manhattan ima sravnitelno nai dobyr efekt i nai dylgo se zadyrja

Цитирай Първоначално написано от pIsaNkaTa_sTz
    и аз ползвам такъв и съм доволна \/
    И аз позлвам на Импала ... Мек е и наситено черен , но е много недълготраен , размазва се и псоле имма тъмни кругове около очите ебз да съм ги разтърквала..

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си