.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Фен
    Град
    в тръбопровода...

кръвотечението след първия път...

Абе кво става наебахме са хубаво ама ся 3 дена минаха вече...и кръвта не спира... Кво да правя?...да чакам да спре или да кажа на наще да ме изхвърлят от вкъщи и пак да чакам да спре..хах...

Спокойно бе! нормално е 2-3 понякога и 4 дена да има кръв, то си зависи от химена и от това как е разкъсн и и и...

пп: Не казвай на ваще
    [img][/img]

Изчакай още 1 ,2 дена ,ако не спре отиди на гинеколог . На колко години си ?
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Абе аз щото чета тука в нета не боляло при 80-90 % нямало кръв.. и почнах да се напичам На 15 съм..аз тва си мислех и да направя да изчакам няколко дена и ако не спре ще искам на личната едно направление за гинеколог.. дано само да не издъни на наще...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    Абе аз щото чета тука в нета не боляло при 80-90 % нямало кръв.. и почнах да се напичам На 15 съм..аз тва си мислех и да направя да изчакам няколко дена и ако не спре ще искам на личната едно направление за гинеколог.. дано само да не издъни на наще...
    basi kyrvata....
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    basi kyrvata....
    тцтц...не съм ти искала мнението по тоя въпрос... |-(

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    basi kyrvata....
    Не е курва, защото вече 11-12 годишни започнаха да се е*ат.
    Ако продължи кръвотечението-иди при личната лекарка, за да даде направление за генеколог.

Na men sled purviq put imashe samo nqkolko kap4ici ,no boleshe ujasno ...i 4ak sled nqkolkoda imashe malko kruvote4enie ,no da opredeleno otidi na genekolog!!!!!!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    kifla,ами аз за тва напекох ...щото вечерта почти нямаше кръв и като се прибрах...не е спирало да тече [-o< Ваня_Петкова мерси и на тебе мацка.. (: Ще изчакам пък ако не спре утре други ден при гинеколога... Може да затворите темата,ако са се изчерпали мненията.Исках да знам само нормално ли е да продължава толкова време.

NQma sTrashno ,samA daNo stE go PraiLi s PRezErvativ!Uspeh Pri Genekologa ,ako ne sVurshi do nqKolko dEnA!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Е..за презерватива... Иначе мерси,ама се надявам да не се стигне до гинеколог. \/

Аз ще ти предложа да помолиш личната ти лекарка да не говори с майка ти за т`ва или поне кажи, че искаш да питаш за своя приятелка, защото нейната лична лекарка ще каже на майка й. Успех ти пожелавам, и особено при генеколога, ако до два дни не се оправиш. \/
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    да пита за нейна приятелка тва е малко тъпо направо си отива и и казва къв е проблема за най-сигурно тва с чакането е безсмислено кво да чака да и изтече кръвта

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    бъзикам се

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мен пък мн. ме болеше ,но кръв нямаше нито 1 капка...организъм какво да ти кажа ,но ако не спре скоро наистина трябва да отидеш да видиш ,защото може някаква раничка или нещо знам ли....

Споко, според мен няма проблем
    При мен също продължи 2-3 дена и още съм си жива и здрава
    Мисля, че няма за какво да се притеснчваш но ако искаш да бъдеш сигурна, отиди на лекар, няма лошо
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    ЕеЕ...vodka_f ко ме напрай ти ве

desidala..е тя тряа да пази лекарска тайна да каже и ще е съда...

special_girl_SS ами аз за тва питах да знам нормално ли е,щото както писах .. насякъде пише че имало малко кръв бла бла ама после никой нищо не казва..
    Мерси на всички :P

ЕеЕ...vodka_f ко ме напрай ти ве

desidala..е тя тряа да пази лекарска тайна да каже и ще е съда...

special_girl_SS ами аз за тва питах да знам нормално ли е,щото както писах .. насякъде пише че имало малко кръв бла бла ама после никой нищо не казва..
    Мерси на всички :P
    ei tova 4e trqbva da pazi lekarska taina ne e li ako si nad 18

Голям фен Аватара на mokka
    macko na men mi te4e kruv purviq i vtoriq put,ama da ti kaja si e normalno.vse pak ako nespre idi na lekar.hodila li si drug put ili tva 6e ti e purviq?

Едно не мога да разбера- говориш за себе си и (евентуално) човекът, когото обичаш, за първия ви път, и как почва изказването ти- "нае**ахме се хубаво"- извинявай, мила, но става дума за ТВОЯ първи път, с ТВОЕТО момче! Как може едно 15-годишно момиче да има подобен речник и вулгарност! Та по темата... и аз кървях силно, не мога да кажа точно колко дни, но не беше по малко от ден- два. Всеки организъм си е различен- при едни има болка, при други кръв, при някои и двете. Вероятно при теб просто кръвта е в повечко. Предполагам скоро ще спре, не се тревожи за това.

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    sweet_baby_f ..ъъ.. ддз ама все пак не съм на 13... щото някъде бях чела,че ако момичето е под 14 години е подсъдимо... ,така че тряа да си мълчи? (:

mokka,ходила съм само с братовчедката,ама иначе аз да ходя да се преглеждам не...не ми се е налагало

fiama,ъъ...ми аз така си говоря... Мерси иначе и за твоето мнение. (:

Град
    *in a pink dream*
    az nqmah nikakva kryv i ne bolq chat tolkova mnogo ... idi na lekarrrrr
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    в мечтите ти
    Мен ми тече кръв два-три дни след първия път, но съвсем по малко.Ако ти тече силно или не спре до 3 дни отиди на лекар
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    То почти спря няма да ходя никъде хх

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Hubavo,che ti e sprqlo
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си