- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- А тези харесват ли ви (ботуши)?
http://www.johnlobbltd.co.uk/catalog...reenlyboot.htm Ако някой знае къде мога да си намеря подобни да даде адрес на магазина.
mi 4estno kazano ujasni sa![]()
ъхъ...Първоначално написано от roska
![]()
Мерси за отговорите,,то те не са за мене а искам да ги подаря на друг човек,и исках да знам,че наистина са ужасни.
лелее...и тва мислиш да го носиш?!![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен тези биха били по подходящи http://www.johnlobbltd.co.uk/catalog...o/hiloboot.htm
ейййййййй да чудесни са,мога и тия да ги подаря![]()
![]()
![]()
Честно да ти кажа,ми приличат на чепиците на Пипи Дългото Чорапче...Явно имаш доста екстревагантен и особен вкус,но няма лошо.Ако ти харесват,скачай в тях.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
олелеле отвартителни са!!!!! ама отвратителни!![]()
Я да видим сега кой е чел "Котаракът в чизми"... ами на мен не ми допадат, но ако ти им се кефиш... нахлузвай ги и аут
![]()
Otvratitelni sa!
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
mmm...nikoga ne bih gi kupila, po-dobre nqkoi sme6ni ot bitaka, tezi moje da sa mn skypi, ama ne6to... ne sa v moi stil, ti kak gi nameri takiva?![]()
PO OTVRATITELNO BOTU6I NE BQH VIJDALA SKORO (NQMAM LO6I 4USTVA )AMA VERNO SA KOFTI IMA TAKIVA PO GRAFA KOLKOTO ISKA6![]()
С всяка следваща тема стават все по-ужасниДа не им правите някаква класация
![]()
Не съм виждала такива и не мога да ти помогна, ср!
nmn sa qki botu6ite poziorki takiva,tva 4e sa razli4ni ne ozna4ava 4e sa gadni,naprotiv botu6ite sa adski moderni e vqrno e 4e gi nqma v dimitrovgrad,no vse pak sa moderni povqrvaite mi,kato ne razbirate ne se praveteПървоначално написано от Charlotte_
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
i na vsi4ko otgore sam ubedena 4e 6te stoqt straHOTNO NA EDIN HUVAV KRAK I PODHODQ6TO OBLEKLO
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ау....и това е моделрно ли?Не е в мой стил...хич не ми допадат
![]()
![]()
OTVRAT....Kak moje da ti haresvat![]()
![]()
Just haters make me famous! εĭз
тези по-биватПървоначално написано от extreme_
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ujasss