- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко често...
Вие сте...
П.П.
Сори ако има такава тема.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз моята я мия 2 пъти седмично (неделя и сряда ако трябва да съм точна) и така ми е добре![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз я мия на секи втори ден от предишното миене. Тоест ако съм я измила в понеделник, то пак ще си я мия в сряда. Мисля, че ми се омазнява доста бързичко, но поне не е всеки ден.![]()
![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
Първоначално написано от Lorraine
![]()
Да ти имах хигиената....
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
По същия начин съм и аз Понеделник сутрин и после пак в Сряда сутринтаПървоначално написано от desidala
.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
и аз такаПървоначално написано от Lorraine
![]()
И аз съм такаПървоначално написано от lonely in my live
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
И аз в Неделя и Сряда ,вечерта.При положение че косата ми не е мазна,няма смисъл да я мия вс. ден.![]()
+1Първоначално написано от punkrock
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Аз преди си я миех през ден но на втория ден вече беше мазна така че реших да зема да я мия по рядко. Демек 1 път на 3 дни. Още я мия така![]()
az prez 3 dena :P ako q izmiq v ponedelnik ve4erta, sledva6tiqt put 6te e v 4etvurtuk ve4erta i t.n.mn dobre se 4uvstvam po tozi na4in
![]()
ROCK
az q miq 2-3 pati sedmi4no zavisi.. nali ako sam se na4upvala primenro q miq sled dva dena.. ako sam na presa sled tri.. i t.n.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
През 3 дни![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ами не съм се замисляла, но сега като си спомня май на 2 дена, най-много 3![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
През 3 дни.Косата ми не се омазнява бързо.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
зависи винаги различно но горе долу през 2-3 дни макс
Аз я мия примерно в понеделник сутрин и след тва в сряда сутрин(хаха утре ще се къпя)![]()
Всеки ден или през ден.Много бързо се омазнява.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Mi az moita q miq na 3 dena 6tot mn burzo se umaznqva![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!