.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Любовта побърква ли ви ?

Кара ли ви от време на време да губите здравия си разум и да говорите купища безсмислици? Било то хубави или лоши..

При мен това е редовно. Толкова много неща казвам, че голяма част от тях после не помня. Случва се след 5 минути да не знам за какво става дума, да споря със себе си какво съм казала. Ужасно е. Не знам как да се науча да контролирам емоциите си.

Много се ядосвам. Пиша, говоря, откровена съм, но винаги всичко е толкова объркано, че този отсреща се изнервя....

I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    da i na men mi se e slu4valo osobeno ako nqkoi mn te privli4a e taka

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    М, да, доста разпространена болест е това. Нарича се Синдром на ТийнЕйджърството Тъй да се каже - ще се оправиш, ама като пораснеш
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    М, да, доста разпространена болест е това. Нарича се Синдром на ТийнЕйджърството Тъй да се каже - ще се оправиш, ама като пораснеш
    Ъъъ, за кога ще раста? След няма и 2 месеца ставам на 20.

Град
    Middle of nowhere
    колкото и да е странно на мен ми действа по точно обратния начин - когато съм с момиче, което харесвам или обичам, всичко ми е толкова по-ясно, намирам решение на всеки проблем или просто преценявам много по-трезво ситуацията
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Мдаам и на мен ми се е случвало Нормално е особенно ако говориш с някой от който си привлечен да кажем :P Понякога от притеснение съм бъркала думите
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

xaxax neprekusnato mama samo mi se kara za6toto kato mi kaje da napravq ne6to az nikoga ne razbiram ili prosto ne sum q 4ula a puk az kogato po4na da govorq se oplitam v prikazkite si za6toto em 4e govorq burzo aa i iskam vs da kaja
    aa nai dobrata mi priqtelka se 6eguva 4e nikoga ni6to ne razbiram ili 4uvam...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ох, да, постоянно ми се случва та чак се оплитам от това, което съм казала... И на мен започват да ми се дразнят...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Re: Любовта побърква ли ви ?

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Кара ли ви от време на време да губите здравия си разум и да говорите купища безсмислици? Било то хубави или лоши..

При мен това е редовно. Толкова много неща казвам, че голяма част от тях после не помня. Случва се след 5 минути да не знам за какво става дума, да споря със себе си какво съм казала. Ужасно е. Не знам как да се науча да контролирам емоциите си.

Много се ядосвам. Пиша, говоря, откровена съм, но винаги всичко е толкова объркано, че този отсреща се изнервя....

същата история...

Град
    София
    Открих и други като мен...

Говоря аз, ама какво става... Докато си изказвам мнението, се губя в него.. Забравям от къде съм тръгнала и какво исках да кажа.. Като употребявам някое словосъчетание разменям първите букви ан двете думи... Прескачам от изречение на изречени... Заеквам, забивам, съскам... Смешна картинка...
    Госпожата по български ми постави диагноза дори: "Вики, ти се опитваш да кажеш всичко, което мислиш... Ама не става, защото умът ти работи на прекалено бързи обороти... Прекалено хаотично мислиш... Бързаш случайно някой да не те изпревари.. По-спокойно бе дете, няма даизбягаме.."
    Вие на хероин ли сте бе?

тфа е мн лошо състояние.аз вътрешно се обърквам и се чудя какво да кажа но се страя да не го показвам заради впечатлението на човека отсреща
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

А си мислех че съм перко и съм полудяла нещо ,ама явно не само аз

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

ох да...доста честичко ,когато някой ми говори го гледам и се правя,че го слушам...но естествено,че не е така.Особено в училище докако учителката предава нов урок много обичам да си гледам през прозореца и да си мечтая
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    А си мислех че съм перко и съм полудяла нещо ,ама явно не само аз
    Да и аз така си виках, но определено не съм само аз.

Добре, де, хора... пффф... , толкова ми е притеснено. За пореден път си изказах мислите в 10 СМСа и никаква реакция. НИКАКВА! Мамка му, аз съм много болна..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    muni4ko :S
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Открих и други като мен...

Говоря аз, ама какво става... Докато си изказвам мнението, се губя в него.. Забравям от къде съм тръгнала и какво исках да кажа.. Като употребявам някое словосъчетание разменям първите букви ан двете думи... Прескачам от изречение на изречени... Заеквам, забивам, съскам... Смешна картинка...
    И аз така като прибавим,че на моменти почвам да се хиля като откачена За момента не съм влюбена и честно казано не ми и трябва

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз съм същата.

Град
    Nqkude tam...
    И аз

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    vra6tam si dumite nazad.... ne e muni4ko a mnooogooooo. tuko 6to go dokazah sama na sebe si, i re6ih da se popravq izperkala sam ot lubov..... muja mi cel den ne go beh mernALA, I NE SI NAMIRAH MQSTO.... EI HORAA.... OTKA4IH.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

I na men postoqnno mi se sluchva...
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Мене не ме кара, щот по принцип съм си луд
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Re: Любовта побърква ли ви ?

Цитирай Първоначално написано от bungle

Оо миличка

И при мен мн често е така.С приятелят ми редовно като се караме си наговаряме неща ,които не мислим и какво ли не ..

и аз напоследък супер лесн озабравям,губя си мисълта.викамх си : одъртех ..но явно си е просто период от живота , през който минава всеки. особенно ако е по-емоционален/ като мен .. /
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

хаха вече се бях притеснила, че само аз като започна едно изречение и докато стигна до края съм му забравила началото...
    абеее, да не ти пука... то в т'ва ни е чара, баси.. \/

поне си си ти, а не играеш няк'ви роли... изкуствено опитвайки се да се променяш и да си неестествена... дори и този отсреща да се изнерви съм сигурна, че оценява факта, че поне си откровена... тази черта може да ти придава допълнително по-мило и невинно излъчване...

пий една бира и да не ти пука
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Зад оградата...
    Мдааааа, ама не само говоря, а и правя глупости ;]
    I'm alive!

Повече от фен
    Аз също съм така като съм влюбена, но е супер готино.Направо летиш.На мен ми доставя удоволствие любовта да обърка всичко в мен.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си