.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Определено! Някой път казвам такива лоши неща и ми се иска да обезкостя приятеля ми, а след 5 минути се гушкаме и съм по влюбена и по-сигрна, че искам да остана с него от всякога! И това ако не е лудост!

Град
    In Devil's Castle
    kogato sam vljubena totalno otka4am prosto...e,to ne e za smqh,ama sam kato torba s kartofi na garba na mom4eto,koeto haresvam...yjas...4ista lepka!
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от lafayette
    Мдааааа, ама не само говоря, а и правя глупости ;]
    i az

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Аз също съм така като съм влюбена, но е супер готино.Направо летиш.На мен ми доставя удоволствие любовта да обърка всичко в мен.
    ko prikaa6... az umiram kato sam tei... nqma takava bolest ei az po4vam syper jesoki glyposti da govorq... ama kato kazvam glyposti imam predvid ot te6karskite tapizmi... napravo posle kato se zamislq 4e cql den prostotii sam prikaala frdovete 4ak mi staa lo6o
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    някъде там...
    И аз И аз!!!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Да при тва много често
    Бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    М, да, доста разпространена болест е това. Нарича се Синдром на ТийнЕйджърството Тъй да се каже - ще се оправиш, ама като пораснеш
    Ъъъ, за кога ще раста? След няма и 2 месеца ставам на 20.
    На акъл по скоро, и това че си на 20 не значи, че си видяла всичко и знаеш всичко... ...пък за себе си не мога да кажа тъй като съм си побъркан поначало...но това че спориш със себе си ми бие на шизофрения

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Спокойно,определено не си сама Аз съм същата.Първо съм хипер весела,смея се и се радвам,говоря хубави неща и след малко крещя и се карам. Ама това хич не ме притеснява,защото просто съм си такава.И се харесвам импулсивна и спонтанна.Много повече ме дразнят студените хора,неизразяващи никакви емоции и страсти. Това е положението,любовта е наистина болест,влюбените са луди и колкото и да е откачено,моля се вечно да съм такава - влюбена,луда,щастлива. Не се ядосвай на себе си,просто чувствата понякога не могат да се контролират..и всъщност в това е силата им!
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Аз пък нямам тоя проблем..Трябват ми 2 мин и се едно сам в свои води.. Ма иначе..просто се отпусни и не мисли толкова какво трябва да кажеш а просто говори
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си