- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МУ-София-Рехабилитация и КИнезитерапия
Някой може ли да ми каже какво включва изпита за рехабилитация и кИнезитерапия в Медицински университет София и какви са семестриалните такси.Мерси предварително!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Пише се кИнезитерапияИначе, провери ли в сайта на университета - ТУК ? Дано да откриеш необходимата информация
![]()
Щом питам тук явно не съм намерила нищо в сайта..![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
? [-o<
Биология и химия.А само кинезитерапия можеш да учиш и в НСА.,но изпитите са 3-спорт(гимнастика,баскет,во ейбол,лека атлетика),биоло0гия и бълг.език.
Офффффф Божкеееее.Има рехабилитация и кинезитерапия в МУ,има и в Софийски.Изпита е само върху биология,интересуваше ме върху кои класове е теста....и каква е семестриалната такса в МУ.Моля,не се правете на многознайци,като не сте компетентни,подминете темата....