.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Със или без секс в менструация

Vas mladeji spira li vi i za6to da pravite seks s priqtelkata si po vreme na menstruaciq?A vie momi4eta imate li protiv i za6to?

Голям фен Аватара на sapphirr
    имам да.или едното ,или другото..тва да не е Нова Година

ЕMi az sum napulno protiv,za6toto togava ne se 4uvstvam mn fresh!T.e nito nastroenieto mi e mn dobro nito tqloto mi se 4uvstva mnogo dobre,taka,4e nikak ne mi e do takiva raboti to4no togava !

..тва да не е Нова Година
    Ami i Baba Marta ne e no pri dosta hora e fakt...

То няма лошо да се прави , ама задължително трябва да се използва презерватив , защото може да стане инфекция като си помисля кактъв ще си след като свършите ... ако решиш да го практикуваш най-добре е първите дни или последните
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

няма лошо но да е последните дни....не съм пробвала....но найстина може да е хубаво...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    То няма лошо да се прави , ама задължително трябва да се използва презерватив , защото може да стане инфекция като си помисля кактъв ще си след като свършите ... ако решиш да го практикуваш най-добре е първите дни или последните
    точно първите е кофти за нея (или поне за моита)

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

точно първите е кофти за нея (или поне за моита)
    I spored teb za6to?

ми не съм аз че да знам какво точно изпитва
    а иначе - нз, най-вероятно защото тогава е най-силен теча

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

Ami da ti kaja ne v 1-q den e nai silen te4aPosle e o6te po...

ехеее колко си бил уменнн просто нямам думи да си чувал че някои жени ужасно много ги боли кръста и стомаха ...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Ami na vseki koito uvajava jenite no qvno...ti ne si ot tqh

Голям фен Аватара на sapphirr
    страшен коментар,впе4атлени сме направо

mi az sam pravila seks po vreme na cikul i be6e mn qko,za6toto jenata togava e mn po 4uvstvitelna.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    ЕMi az sum napulno protiv,za6toto togava ne se 4uvstvam mn fresh!T.e nito nastroenieto mi e mn dobro nito tqloto mi se 4uvstva mnogo dobre,taka,4e nikak ne mi e do takiva raboti to4no togava !
    и аз мисля така,а и съм против,понеже ми изглежда доста нечиастоплътно......

Не съм правила досега,но и за двамата ще е леко некомфортно..

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    ami pyrvonachalno ne bqh osobenno entusiazirana,no vposledstvie se okaza,che ne e tolkova losho i daleche ne se bqhme omacali tolkova mn,prosto prezervativa beshe leko izcapan v kryv,inache dvamata si bqhme chisti i beshe qko :P
    p.s na men vinagi mi teche slabo
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Имам против да правя секс по време на менструация. Първо защото ми е гнусна самата мисъл. Второ, защото е доказано, че не е много хубаво от гледна точка на хигиената и медицината да се прави секс в тези дни. Дори да се прави с презерватив менструалната кръв е перфектна среда за развитието на разни бактерии, инфекции идруги и всякаква намеса там би могла да навреди на здравето ми. Не че се случва винаи и на всяка жена, но не искам да рискувам. И трето - просто не ми се иска. Това също е доказано, че на жените не им се иска да правят секс в тези дни. Незнам как е при другите, но на мен поне в първите 2-3 дни хич не ми е до секс. Има и четвърто. След такава пауза, секса е....невероятен.

Qsno.Tezi,koito ne sa probvali nqmat i namerenie da go napravqt,a tezi,koito sa-ne se oplakvat

Guest
    Ибахти аз 2 пъти съм правила по време на менструация . Единиа път имаше мнооого малко кръв , а другия - въобще ! И определено беше яко

abe vie zamislqte li se izob6to kakvo govorite kak go pravi6 dokato priqtelkata ti e v menstruaciq

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Имам против да правя секс по време на менструация. Първо защото ми е гнусна самата мисъл. Второ, защото е доказано, че не е много хубаво от гледна точка на хигиената и медицината да се прави секс в тези дни. Дори да се прави с презерватив менструалната кръв е перфектна среда за развитието на разни бактерии, инфекции идруги и всякаква намеса там би могла да навреди на здравето ми. Не че се случва винаи и на всяка жена, но не искам да рискувам. И трето - просто не ми се иска. Това също е доказано, че на жените не им се иска да правят секс в тези дни. Незнам как е при другите, но на мен поне в първите 2-3 дни хич не ми е до секс. Има и четвърто. След такава пауза, секса е....невероятен.
    ami pri teb jelanieto se gubi,ama pri men e tochno obratnoto,samiq fakt,che neshto uj me ogranichava me pobyrkva i me kara da go iskam dva pyti poveche i toi ne iska da me drazni i me izchukva i vsichki sa dovolni,a i plius tva,na nego syshto mu haresva :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

ima momi4eta koito ne kurvqt mn no ima i takiva pri koito e kato sled klane i gi boli taka 4e mn si zavisi az li4no nemoga da si predstavq kak 6te se previvam ot bolka i 6te kurvq i 6te mi se pravi sex za vas nezn....

Без
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ми аз съм правила в края на менструациата- и даже гаджето ми свършва в мен- много е готино

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си