.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Цитирай Първоначално написано от Blitzcrank Виж мнението
    Тупак умря на 25 години и вече беше направил 22 албума... Еминем стана на 40 и има 10 албума...:[ Бая има за слушане Еминем стана известен през 99-та.. Тупак по тва време беше мъртъв... Я помисли малко па ми "думай"
    слушайте си тос мисюлманин и са оправайте не ме интересува ай...

Надеждата винаги умира последна...

Цитирай Първоначално написано от shadygirl Виж мнението
    Ти си смешкото в случая _|_ ...
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Айде айде нямаш вече кво да кажеш ;d Мюсюмани Християни секи душа носи ...
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Цитирай Първоначално написано от Blitzcrank Виж мнението
    Айде айде нямаш вече кво да кажеш ;d Мюсюмани Християни секи душа носи ...
    Ама като става въпрос за българските турци(на мен ми звучи странно) са едни мазни педерасти, ама като е за някой църен- той е мюсюлманин.

Значи... много се дразня :х Имаме пълно право да мразим турците, било то български или не, както и циганите. А искам да те питам теб лудетина "църните" кво са ти направили ? Вчера един приятел ми каза "спри да слушаш чернилки", на моя въпрос "защо", отговора беше "ми мразя ги"... хахаха... Та да попитам някой ще ми обясни ква е причината един българин да мрази афроамериканци? Благодаря.

По темата: Почивай в мир, Тупак!
    Стига сте се гаврили с паметта на един от най-великите хора на света!

Цитирай Първоначално написано от Amazing` Виж мнението
    Та да попитам някой ще ми обясни ква е причината един българин да мрази афроамериканци? Благодаря.
    Причината е ограниченият мозъчен капацитет на 70% от Българите.
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Цитирай Първоначално написано от rabbit Виж мнението
    offf bojjke tova sei no v1pros1t na veka....M1RTAV E TYI 4E IMA FENOVE NA KOITO IM SE PREVIJDA POSRED BQL DEN KATO ISYS SIGYRNO SA SB1RKANI NQK1DE ZA MEN TO VINAGI E BIL I 6TE OSTANE M1RTAV
    Първо тук се пише на кирилица! Второ поне като пишеш на латиница пиши по грамотно! 3то не сме сбъркани тези,които вярваме и се надяваме той да е жив и да продължава да издава нови песни! 4то ако се послушаш малко 2pас и прочетеш преводите му твоят Еминем ще увисне на пишката ти!

Цитирай Първоначално написано от Blitzkid Виж мнението
    Piss On You
    Не сравнявай краля с неква чернилка
    Краля в случая е Pac. Елвис е пълен смешник...

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Откъде да започна ?
    Преди 7години бях направил същата тема в един несъществуващ вече форум.
    Темата беше огромна.
    Може би най-голямата в българското интернет пространство за това дали е жив 2рас.
    Бяхме ровили доказателста в продължение на над 1 година къде ли не-дори в архивите на Dеаthrоw и полицията.За съжаление повечето неща,които тогава ги имаше в нета,сега отдавна са изтрити.

Та какво се оказа накрая-нещо много интересно !
    Има възможност да е жив и да се крие.И бих казал,че в неговия случай това е разбираемо-2 пъти е стрелян.Това не е малка причина да се скриеш.

Но да се върнем към доказателствата.Наред с прословутата цветна снимка от аутопсията му,намерихме още 2 меко казано интересни снимки.Едната с дата 16.09.1996,където 2рас се вижда в болницата на леглото засмян.Другата снимка е от дата 15.07.1998 г и се вижда 2рас в ягуара си сниман в някакъв отдалечен район.До него се вижда малко от стъклото на 1 магазин с надпис...забележете...Франци я '98.

Намерихме още 1 снимка,на която се вижда 2рас и Sugе се излегнали (2рас гол до кръста и му се виждаха татусите) на диван и зяпат огромен екран.Снимката пише,че е от 1999 г.Нямаше да повярвам ,ако на екрана не се виждаше кадър от клипа на Дре и Снуп-Still Dre !

Издирихме и дори телефона му и намерихме показания на очевидци и лекари,документи,архиви.Вс чки лекари убедително вярват,че той ще оцелее.

Намерихме и прословутите видеозаписи на 2рас,които са си фалшиви.Личи си.

Намерихме и статии от вестници и телевизии,които съобщават,че 2рас е жив.От един намачкан вестник имаше снимки на 2рас на някакъв остров с палми.Казваха,че е жив,ама снимките може и да са били стари.

За песните му правихме изследвания много.Има една песен,в която 2рас казва Нека почива в мир моя негър Биги.

И още много неща имаше,ама както казах малко след това форума беше премахнат и всичко отиде по дяволите.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Фактите говорят бро!Много точно си го написал!Имал е много аргументи за да се покрие за известно време.В последните си текстове той пее,че е стресиран и иска да живее спокоен живот.Тупак е бил много умен човек,това също не трябва да се подценява.След излизането си от затвора той е завладян от книгата на великият военен стратег-Макиавели и започва да действа като него.(Макиавели изсценира смъртта си когато е бил на 25 и неочаквано възкръсва на 42)Точно за това се очаква през 2014 Тупак да се завърне с гръм и трясък.Искрено се надявам това да е така! Gangta rap 4 life

И по теб да стрелят 2 пъти за 4 години ще видим дали няма са се криеш!Имал е прекалено много врагове..искал е да промени живота си.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Що ми е орязано мнението ?
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Тупак е жив! В сърцата на милиони хора-със сигурност, а иначе-ще видим през 2014 г.
    А какво мислите за холограмата му?
    JungleJaguar , довърши си мнението, моля те, че ми стана интересно!

Какви са тези смешните изказвания?! Какво значение има вярата му, цвета на кожата му? Така ли се определят хората, и американците бяха против чернокожите, ама я ги виж сега. Освен това 2pac и Eminem еднакво дълго ли живеят? Ако 2pac беше жив, Eminem нямаше да стъпе и на малкия му пръст. Лапешки му работи. Да се знае слушам и двамата. Това, че харесваш някой изпълнител не означава, че трябва да възхваляваш него, а да отричаш останалите!

А сега по темата.. наистина вярвам, че ще бъде прекрасно ако 2pac е жив, но той не е .. край .. мъртъв е /от доста дълго време/ ..тъжно но факт.. Аз не смятам за причина това с числата, съвпадение, съдба, незнам. Не вярвам, че той е жив, защото не виждам смисъл в това да си пропилява живота, от 25 в младите си години, изпълнени с енергия, да цъфне на 42 не виждам смисъл. Това е страшно много време за прикритие. Също така не вярвам, защото се говореше същото и за 2003-та, но той така и не се появи.

Град
    Plovdiv
    жив е!

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Жив е разбира се .. потърсете из YouTube колко негови приятели споменават че е жив .. Eminem, 50 cent и много други. Не мога да се сетя кой го беше казал на концерт "Тупак сега има плитки и е в Куба".

Не знам дали е жив, но си остава НАЙ-ГОЛЕМИЯ !

умря отдавна не се вживявайте толкова
    KILLUMINATI !

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от BMEClick Виж мнението
    Еи Олиг*френ малак още 1 път кажи такова нещо за 2Pac и лично ще те намеря и ще те заровя жив в земята !!! Чалгар мазен....чернилка може да викаш на майка си....не можеш да му стъпиш на малкия пръст ве.....като не знаеш нищо за него по-добре си замълчи....Тва че ти слушаш друга музика не значи че трябва да го редиш ве....и аз не слушам Michael Jackson но за мен той си е легенда....и мога да ти кажа че по-голяма легенда...от 2Pac i MJ няма!!!Къв е тоя Елвис...че не го познавам.... Аа ония дето се тъпчеше с наркотици...и гушна букета ли...ем браво? Няма да говорите така за хора които не познавате....т'ва че за вас живота е само пари,кучки и коли не значи че всички са като вас.2Pac беше велик човек ЛЕГЕНДА!!! и никога няма да има 2-ри като него.....

ПС....ти като си бял мн ли си хубав....друг е въпроса че като се погледнеш в огледалото то се чупи....
    Извинявай тъпчо ама ти също НЕ ГО ПОЗНАВАШ НЕ ЗНАЕШ НИЩО ЗА НЕГО ЗНАЕШ САМО ИМЕТО МУ И 2-3 ПЕСНИ И ВЕЧЕ ГОЛЕМИЯ ФЕН , А И НЕ МОЖЕШ ПРОСТО НЕ МОЖЕШ ДА СРАВНИШ ДЖАКО ПАК И ПРЕСЛИ ТЪЙ КАТО СА В РАЗЛИЧНИ СФЕРИ НА МУЗИКАТА. ТОЙ НЕ Е НЯКЪВ БОГ КВО СТЕ ГО ЗАБОГТВОРИЛИ . ПЪК И ЛИРИКИТЕ НА ЕМИНЕМ СА МНОГО ПО СИЛНИ И В ПРАВ ТЕКСТ 2pac НЕ СТРУВА ЗА МЕН ЕДНА И СЪЩА МЕЛОДИЯ И ВЪРТЯНЕ И СУКАНЕ НА ЕДНО И СЪЩО И КВО МИСЛИТЕ СЕ ЗА ВЕЛИКИ КАТО ГО СЛУШАТЕ БАХТИ ЛЕШОВЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Във Вбокс имаше доста клипове за Тупак, че е жив. Доста доказателства. Някой доказателства наистина изглеждат доста реални, но нека всички да го приемем, Тупак не е жив. Важното е, че е оставил за поколения напред музика, която ще се слуша и ще се уважава : )

Кво ми сравнявате Еминем и Тупак,Тупак е много преди Еминем.Еминем се е учил от него както и половината рапъри.

Искам да е жив,но едва ли е жив...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Не спорете за глупости. Тупак винаги ще живее заедно със стойностното си творчество, което е създал.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

МЪРТЪВ ИЛИ НЕ СИ ОСТАВА НАЙ-ВЕЛИКИЯ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си