.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103

Град
    WonderLand
    Искрено се надявам да е жив, защото той е един изключителен човек (не само рапър). Вярвам, че наистина е искал да направи света по-добро място за децата, но за съжаление ни напусна много рано( жив или мъртъв) .. и както съм чувала : If 2Pac was still alive 90% of rappers today would be working at McDonalds - sad but true
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

Цитирай Първоначално написано от VenkolM
    Той е жив и ще се жърне през 2014 година!
    Очаквайте още : Елвис, Джон Ленън, Майкъл Джексън и още много други само през 2014 !

дед
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    също като темата, уви темата някой я е възкресил...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от DisciplineAndOrder
    Умрел е,стига сте го обсъждали
    RIP 2pac !

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от totalmk
    Очаквайте още : Елвис, Джон Ленън, Майкъл Джексън и още много други само през 2014 !
    Тогава всички ще сме умрели. Все пак 2012 ще е минала....

Фен Аватара на quexxe
    Може да е жив,а може и да е мъртъв.Това никой не може да каже освен тези които го познават т.е близките му.За жалост тайната си остава неразкрита и по никакъв начин,абсолютно никой (понеже не е човешко) не бива да разбива малката искрица надежда в душите на толкова много хора.
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Град
    compton xD
    Чел съм много за него и има много мистерии около него, нищо чудно 2014 да се появи! Бях чел, че някой са го виждали в Куба, а там е имал леля или нещо такова, ако е жив най- вероято се крие там.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Същата история като с Майкъл Джексън,пак някакви теории и доказателства,и надежди.Вероятно напразни.Както се казва,удавник и за сламка се хваща,обаче хайде пуснете сламките и оставете хората да почиват в мир.Иска ви се да е жив(казвам Вие,заащото не съм му фен)но не е,а и да е,със сигурност си има причина за това,което прави,така че оставете човека на мира.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Жив е той! Жив е! Там на Балкана...

жив или мъртъв,хората ще го помнят вечно..

лично на мене ми харесват някой песни (:
    Marshall Mathers

И да е едва ли ще се покаже ;(

мии не знам за вас обаче аз мисля че е жив
    гледал съм клипчето за което става на въпрос и в Вбох и в YouTube а междудругото в YouTube има много интересно клипче което се твърди че последната му снимка е фейк.. и по мое мнение е доказано доста добре.. аа да се върнем отново на темата.. клипчето в Вбох.. амии човекът много прилича на 2пак.. и аз отново вярвам че е той.. въприки че дори и след като видяха камерата той не се скри което е малко подозрително.. в теорията за числата не вярвам много ноо... абе нищо не е сигурно.. само е сигурно че винаги ще се надяваме да е жив и че ще го видим отново...

и като за край един поздрав за всички ... ---> http://www.youtube.com/watch?v=5z2YgWL5178

аа относно фактите които са дедени в началото на темата има много грешки ноо...

аа

Цитирай Първоначално написано от Blitzkid
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Елвис на нашето време
    Piss On You
    Не сравнявай краля с неква чернилка
    ае манякк земи се образовай малко на тая тема че на еи такива тюфлеци като тебе ми идва да им забърша по един токат зад врата..чернилка викай на който си искаш от вашата рода.ти някога за 2пак чел ли си ..гледал ли си..слушал ли си... ами не си личи..защото като се вслушаш в текста дори и на една негова песен ще разбереш що за човек е и какви мисли текат в главата му.Може да е черен,тва не пречи,а и когато постигнеш толкова много колкото 2пак и за кратко време тогава имаш право да си изразяваш шибаното мнение..аз пък ще ти кажа да не сравняваш 2пак с някъв си шибан идиот наркоман дето се е чудел ве4е по коя 4аст от тялото да се боцка

Какъв Елвис, какви пет лева. ТупаК ще има...но след години
    Елвис няма да има.....никога
    За Майкъл Джексън по съм съгласна, че ще има наследник

tupac

Тупак не е такав да се крие защо ще инзценирва смърта си като е имал толкова много фенове и всичко а и съм гледал клипче за погребението му но духом винаги ще живее в сърцата ни.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от totalmk

-----------------
    Сега по темата: ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ДА ПОЧИВА В МИР! Разберете най-сетне - иска Ви се, не Ви се иска, той е МЪРТЪВ! И аз много го харесвам, но това е самата истина! Пак не е жив, приемете го най-сетне!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

phah

Victorya,
    Bih kazal che ne mislish vuobshte kato horata. Nqma kak da e montaj, zashtoto qsno se vijda, che choveka snima direktno s telefona si i nqma kak da e montaj !
    LDP

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Мъртав за съжаление...
    А и ако мисли да ми се появява 2014 по добре да се появи сега,той от къде знае,че до тогава 'ше е жив

http://vbox7.com/play:fe10f19f --> ето го въпросния клип.
    ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
    http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    2pac Издава 7 албума след смъртта си до колкото знам...Според мен смъртта му е инсценирана и определено има нещо гнило в цялата история покрай убийството му.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    2Pac е записвал по 3-4 трака на ден ако не знаете

Повече от фен
    Мъртав е само този, който е забравен..
    момиче

Първо .. това изказване "чернилка" от един от съфорумниците беше меко казано ЖАЛКО! ... Второ, издадени са 7 албума след смуртта му, просто защото не е правел по 5 песнички на година, както повечето от сегашните рапери, които по 2 месеца не могат да измислят един смислен текст и си гледат само паричките ... човека е имал мозък в главата и мисълта му е текла доста качествено, имал е много неиздадени песни и затова продължават да се издават негови албуми ... относно клипчето във Вбокс или където и да е там, са само някакви сухи теории ... Другото, което е, човека беше ВЕЛИК! И не мисля, че би предпочел да се забута някъде, да си живее живота, като си продава песните на двойна цена, тъй като е "починал", вместо да продължи да се бори за доброто на народа си, както е правил докато е жив, защото ако седнете да изгледате няколко негови филма, прочетете няколко негови текста, интервюта или част от поезията му, ще осъзнаете, че той НЕ Е ЖАЛЪК!!! И не би си инсценирал смъртта ... лично мое мнение, Тупак е мъртъв, жалко, но се примирявам с това, за краткия си 25 годишен живот е оставил толкова, колкото някои хора не могат да оставят и за 100 години ... а колкото до хейтърите, иска се неконсервирано мислене за да се оцени подобно нещо, но за жалост не всеки е роден с такова
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си