- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте нещо...
Онзи ден се изгорих с маша отстрани на дясното око... Първоначално малко ме заболя, после стана леко червено и докато се усетя стана почти като мехурче. Сложих му крем и после махайки го, падна част от кожата върху на изгореното място...Кажете какво да правя, с какво да го мажа? Мислите ли, че ще остане белег - самото изгорено не е дълбоко, просто падна най-горния слой кожа... Посъветвайте ме нещо, моля!
![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Според мен няма да остане белег,щом не е дълбоко.Само дано да не е засегнато окото-ако е по-добре върви на очен.Мажи го с някакъв крем за рани или изгорено докато зарастне.А ако остане белег има кремове за белези...Следващия път внимавай повече,че ако си изгориш окото...
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
Не, не ми е засегнато окото.Първоначално написано от ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
![]()
Мерси за съветите, но ще бъде добре някой да ми препоръча конкретно лекарство...Аз засега използвам " Дефламол " ...
Спокс белег няма да остане . Не го мажи с парюмирани кремове и следващият път внимавай![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
МерсиПървоначално написано от No_Limit
![]()
щом го мажеш с Дефламол, няма нужда от друго мисля, ако се притесняваш дали ще ти остане белег, можеш в някоя аптека да питаш за мехлем против белези. Аз преди имах една доста дълбока рана и щях да имам голям белег и в аптеката ми направиха един мехлем и ми помогна много, но не му знам името
SMILE FOR ME NOW
НЯМА да ти остане белег!Дефламол е достатъчен,и Здраве може и той да помогне![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
deflamola mn pomaga no i krem zdrave var6i dobra rabota kombinirai gi!![]()