- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А ако съм поредната единствена?
Харесвам го но ме е страх да не съм поредната му единствена той си пада женкар а тва не ми харесва казва ,че би се променил,но той вече така е свикнал може ли да се промени не ми се вярваиначе е много готино момче и страшно ме кефи,но ако вземе да ме преебе
![]()
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
mda i pri men e taka zatova 6te ti kaja 4e trqbva da si pogovorite i da ti izqsni vs koeto te int za vas i bade6teto vi dali iska seriozna vrazka i takiva ne6ta![]()
Години?Не ги прескачайте, имат значение.
"Единствена"....значи в перспективите ти влизат брак/създаване на семейство с този човек...завинаги![]()
Ако не е така - каква "единствена", не "поредната", просто "сегашната".
ne nqma da se jenimna 15 sam
![]()
!!!
не вярвам да се промени така за 1 денПървоначално написано от ivetoOo
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
да не ти пука, действай![]()
Дай му шанс,за да може да ти докаже,че държи на теб.Иначе оставаш само с `ако` и цял живот ще се питаш,какво би станало ако му бях дала шанс?Не вярвай на това,че ще си `единствената` , be_true е мн права.Но,за да разбереш дали наистина ще ти е верен и държи на теб просто му даи шанс иначе няма как да разбереш.Първоначално написано от ivetoOo
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Един "женкар" трудно се променя,ако изобщо се промени.
Мисля , че е възможно да се промени, ни ще се промени само заради едно момиче, проблемът е, че може да не си ти. Успех, само вие си знаете как ще протекат нещата между вас ! От тук никой не гадае бъдещето!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
A be vie ludi li ste AZ Q OBI4AM I DA BIH SE PROMENIL ZA NEQ !!!Първоначално написано от sasha_90
мхмПървоначално написано от Miss~Cherry
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Човек се променя много трудно, дори в случаите, когато си мисли, че ще му е лесно да го направи. А и дали си поредната едиснтвена... естествено, че си... както вече казаха, едва ли в плановете ви се включват "брак", "деца" и "завинаги заедно". На 15 сте в крайна сметка.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Dai 6ans na mom4eto vazmojno e i da se promeni \/
haha az ne sym na 15 az sym po golqm a i POREDNATA EDINSTVENA az taka vikah na teq deto sa mi samo za malko i do tam i tq to4no zaradi tfa govori ama nego razbira.. 6ot dosta luja i za tfa e si4ko
ba 4ovek tq moje da ima 4ustva kum teb a ti q luje6![]()
mi i az imam 4uvstva kum neq i to mnogo silni![]()
![]()
az sum vliuben v neq samo 4e tq samo me haresva .. i tfa e nefko gadno za men
![]()
emi ti q luje6 posle kazva6 obi4am te ne stavat taka ne6tata moito mom4e momi4eto si e pravo spored men druj se po dobre![]()
nemoje taka da kazva6 obi4am q ama edi kfo si kato q obi4a6 i go kaji
![]()
mn qsno 4e ne stavat taka ne6tataПървоначално написано от sladkata_91
![]()
!!!
probvai bez mn da se vprqga6 v vrazkata, kato vidi6 4e otno6eniqta vi sa seriozni i varvaqt kam dobro togava ve4e...se otdai na emociqtani6to ne gubi6- na 15 si
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™