.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Хамстер

Град
    Видин

Хамстер

ЗДРАВЕЙТЕ!РЕШИХ ДА ПУСНА ТЕМА ПО КОЯТО МОЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ВАШТЕ ХАМСТЕРИ ПО НЕЩО.КАКВОТО СИ ИСКАТЕ.КАКВО ОБИЧА,КАК СЕ КАЗВА,КАКВА МУ Е ПОРОДАТА И Т.Н

Моят хамстер се казва Буби (Бубка) и е на 6 месеца. Породата и е албино-хамстер.Много обича да излиза от клетката и ако не и обърнем внимание тя сама си отваря вратата и излиза ама тва е рядкос защото аз винаги и обръщам внимание .Първоначално имахме проблеми защото тя бягаше и се беше завряла зад гардероба ама я измъкнахме. И ТОВА Е .СЕГА Е ВАШ РЕД ДА ПИШЕТЕ ЗА ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ

Моят хамстер се казва Пуканка ,мн обича да яде тиквени семки ,а и моркови

Цитирай Първоначално написано от milla
    Моят хамстер се казва Пуканка ,мн обича да яде тиквени семки ,а и моркови
    В "Квартала на богатите" Самър има зайче който се казва Pancake (Палачинка)
    А иначе по темата-нямам си хамстер,и никога не съм имала...но бих искала да имам :P

Нямам си,но много искам да имам!
    Кой ще ми подари?

Мега фен
    Град
    София
    Имах хамстер преди 3-4 години и умря эа 1 месец
    Помня ,че иэпаднах в ебати истерията в 3 преэ нощта,обадих се на една приятелка,която живее до нас,иляэохме и аэ ревах кат сеедно човек е умрял.. Тцтц..се тая,каэваше се Роки.Ревах щото ми стана жал,че постоянно го псувах колко е смотан !
    Така си и беше! Но беше най-сладкото хамстерче,каэвам ви.Един сивичък и с един мил поглед Лека му пръст на Роки,погребах го пред блока ,утре ще му эанеса морков.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си