.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ефект На Опушено Око

iskam da vi popitam za tozi vid grimirane osven 4eren moliv kakvo drugo 6te mi trqbva

Ne snam to4no sa kvo stava vupros,no predpolagam,4e sivi senki shte ti svurshat rabota.

Черни сенки (или тъмно сиви, ако не намериш черни) за външните краища на очите. И други сенки с каквито икаш да си и можеш да направиш да се преливат. Примерно светло сиво-тъмно сиво-черно, или розово-тъмно розово-черно. Седи готино, когато се преливат Надявам се да съм ти помогнала

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Черни сенки (или тъмно сиви, ако не намериш черни) за външните краища на очите. И други сенки с каквито икаш да си и можеш да направиш да се преливат. Примерно светло сиво-тъмно сиво-черно, или розово-тъмно розово-черно. Седи готино, когато се преливат Надявам се да съм ти помогнала
    \/ Аз моя си го правя,с черни сенки,сиви,и бяли....но изобщо за опушен ти трябва само черно и квито искаш други цветове

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

За опушен грим ще ти трябват сенки в различни нюанси на сивото, черни, може би и малко сребърни. Преливаш тези цветове. Добре направен, опушеният грим е просто перфектен!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    В Гугъл напиши smoky eye/s и ще ти излезне страшно много информация. И в картинки, и с текст, и клипове....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си