.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Орифлейм

Град
    У нас Си (=

Орифлейм

Бихте ли ми препоръчали някой фон-дьо-тен от Орифлейм и освен това да попитам за мнение за спиралата Wonder lash mascara пак на орифлейм ( от каталог 10, стр. 25)

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    За спиралата чувам много добри отзиви от приятелки.Поръчала съм си я ,но все забравям да си я взема от дистрибуторката...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

az ve4e q imam tazi spiralka mn e qka ne6to neveroqtno pone na men mn mi haresva pora4ai si q!!!

Една приятелка е консултант на Орифлейм и за фон дьо тена ми препоръча на Вижънс че били най-хубави след тези на Джордани разбира се но на Вижънс са много по-евтити и даже сега има промоция поръчваш 1 за 6 и 90 и получаваш втори подарък..а за спиралата няма второ мнение и аз си я поръчах ..перфектна е

polzvala sam visions...men li4no vaob6te ne mi haresvat...predi ima6e cveten ovlajnitel ...imam 4uvstvoto 4e kato go mahnaha ot kataloga se edno go prekrsiha na fon dio ten...v smisal 4e fon dio tena e sa6tiq nqma mn pokritie
    az li4no polzvam perfektniq fon dio ten (teka se vodi) ina4e ot tezi vidove ima za t-zonata, hudratira6t i tozi koito az polzvam toi mai se vodi to4no perfekten fon dio ten ...no kazvam ot tezi vidove tai kato opakovkite im sa podobni ima dobro pokritie i s malko fon dio ten e extra
    ina4e spiralataaa...mi nz az sam polzvala tazi 2 v 1 dobra e , sega sam s 500% obem sa6to ne e lo6a ..no tai kato imam o6te ot bqlata osnova ot tazi v 1 nai qk efekta stava kato sloja ot osnovata i otgore 500% obem super hahaha

aa btw na giordani toi sa6to e mn dobar no be6e nekaf koito regenerira kojata ili ne6to takova ...za bra4ki v smisal po dobre perfektniq

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    До сега всички са ми казвали,че е много добра и мисля до седмица 2 и аз да си я поръчам тази спиралка .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    У нас Си (=
    Поръчах си я Мисля, че не сбърках, защото една приятелка има и ми я даде да пробвам-суУупер е \/

Спиралата е готина.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    За Уондърлаш наистина има само добри отзиви. Аз също съм много доволна от нея, всеки който си слага от мойта спирала после си поръчва и той Най-хубавия фон дьо тен на Орифлейм иначе несъмнено е от серията Джордани Голд. Той и най-качествен, обикновено като го намалят е някъде над 10 лв. Иначе има и по-евтини. Съвършения фон дьо тен също е много добър той е на редовна цена от 12 лв. като го намалят на 8 лв. От серията Вижънс сега има само блясък за лице,няма фон дьо тен. Блясъка придава прасковен блясък на кожата /редовна цена 7 лв.,намалят го на 5 лв./ Следващия хубав фон дьо тен е за дълбока хидратация, който запазва влагата и има от лека до средна покривност /нормална цена 12 лв.,намален е на 8 лв./ В каталога, който е до 21.10. сега има от серията Вижънс фон дьо тени два за 6.90 /става да се комбинираш примерно с някоя приятелка и да си цепите цената/. Аз ползвам такъв фон дьо тен и нямам оплаквания от него
    Надявам се да бях изчерпателна
    няма любов

zdraveite.maika mi raboti ot 5 godini v oriflame i ako iskate moga da vi napravia konsultacia.az sum na 13 i li4no sum stra6no dovolna ot produktite ne oriflame

Фон дьо тена ми е на Орифлейм.Много е готин, прикрива всичко.Казва се T-Balance и е със слънцезащитен фактор 8.Много е важно да си вземеш с 1 тон по-тъмен от тена на кожата, иначе ще стои много изкуствено!

Има нови неща в следващия каталог, обаче много малко декоративна козметика. Така че поръчвайте гримовете си от каталог 10, защото в каталог 11 новата спирала даже липсва
    Вж. подписа.

Сори за спама на автора.. Но как мога да стана представител на орифлейм?!?
    Love Ickooo

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    в днешно време много консултанти по красота ми се оплакват, че са станали прекалено много консултантите и не си намират много клиенти
    няма любов

Е да ама от моето обкръжение липсват и затова проявявам интерес.. + това съм представител на Avon и искам малко промяна и разнообразие... А пък и аз питам и моля ако може да бъдете по - коректни и ако някой знае да ми помогне! Благодаря предварително!
    Love Ickooo

Zanimavam se s Oriflame ot 4 godini i moga smelo da tvurdq,4e kozmetikata e mnogo dobra(li4no moe mnenie)!Za spiralata az q polzvam-mnogo sum dovolna, a su6to taka i mnogo mi q poru4vaha i do momenta vsi4ki sa dovolni!Ako jelae6 da stane6 konsultant po krasota na Oriflame pi6i mi na silvetka@abv.bg 6te ti dam koordonatite si i 6te se uto4nim!

A i tova,4e si konsultant na avon ne ti pre4i po nikakuv na4in...kolkoto pove4e informaciq tolkova po-visoka kozmeti4na kultura!

Цитирай Първоначално написано от silvetka
    Zanimavam se s Oriflame ot 4 godini i moga smelo da tvurdq,4e kozmetikata e mnogo dobra(li4no moe mnenie)!Za spiralata az q polzvam-mnogo sum dovolna, a su6to taka i mnogo mi q poru4vaha i do momenta vsi4ki sa dovolni!Ako jelae6 da stane6 konsultant po krasota na Oriflame pi6i mi na silvetka@abv.bg 6te ti dam koordonatite si i 6te se uto4nim!
    Мерси мацка.. Писах ти на емайла! Чакам с нетърпение отговор!
    Love Ickooo

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Получих си спиралата уондърлеш.Страхотна е!!! дори на мойте мигли, които не изглежат добре с каквато и да е спирала стои супер.Едни дълги и зивити станаха.МОже би еиднственият и минус е че не е особено черна,но минах миглите с макс фактор 2000 калории и станаха и черни.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от peteto89
    az ve4e q imam tazi spiralka mn e qka ne6to neveroqtno pone na men mn mi haresva pora4ai si q!!!
    +1
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Супер фен Аватара на miShle
    Wonderlash e класика... до сега не съм чувала някой да се оплаче от спиралката. Иначе за фон-дьо-тена всички са ORIFLAME са много добри .. каквото и да изберш няма да сбъркаш ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Получих си спиралата уондърлеш.Страхотна е!!! дори на мойте мигли, които не изглежат добре с каквато и да е спирала стои супер.Едни дълги и зивити станаха.МОже би еиднственият и минус е че не е особено черна,но минах миглите с макс фактор 2000 калории и станаха и черни.
    не разбирам как така не е мн черна, или е черна или е някакъв друг цвят. моята е черна и си и особено черна
    няма любов

Град
    varna
    bebitooo___ ot koi grad si?

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от peteto89
    Da,i az taka-kafqwata za da e po estestweno.
    Za FDT-predpo4itam praskoweniq blqsyk.Wodi se lek FDT.Idealen e ako nqma6 za cel da prekriwa6 petna.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

az imam bezplaten 4ek za registraciq samo tozi mesec e bezplatno ina4e pla6ta6 15lv
    sa6to taka na oriflame.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си