- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пресата и ефектьт от нея...
Искам само да попитам(понеже нямам преса) дали когато се накьдриш вечерта и после си легнеш,на сутринта как изглежда...Имам напредвид дали си остава накьдрена или се разваля...
Мерси предварително...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи от косатаНапример моята коса мн време се задържа накъдрена, но на някои хора не се задържа и 1 час.
Po princip se zadurja nqkolko dni(Dokogato se okupe6.Estestveno kidravoto pada,no ne napulno)No vse pak zavisi ot kosata...Uspeh... \/
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Аз попринцип сум с права коса и като се накъдря преди да си легна се пръскам с лак и лягам и си се запазва напълно къдравото, но наистина си зависи от косата!късмет!!!![]()
ооо не се притеснявай! и моита ксоа трудно се задаржа с няква прическа ама се пак по 2 дена ме даржи на преса!
апф....къдравото е когато си се кадрил на ролки или ти е естествено тва е на вафлички или както му викат там...относно темата...ами зависи от косата и от лака с които се пръскаш за задържане. при мен издържа ако лака е добър до два три дни.
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Задържа на мен , дето моята коса не търпи дълго фризури..![]()
А иначе днес слушах някъде как само хората с мазна коса използват вафлички понеже не си личало от тях![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ама това е рявно.. И аз забелязвам, че като се накъдря косата ми се омазнява по-бавно...
Минимум 2 дена трябва да ти издаржи,и да на другия ден пак щи е накъдрена![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Когато се правя на вафлички, след това обикновено преспивам така. На сутринта ефектът е даже по-добър, косата ми сякаш се е оформила![]()
Квото и да правя на косата си с пресата, ефекта седи докато не си я измия, ама при някои фр има ефект 1-2 часа![]()
А какьв лак за коса използвате и може ли да си остане ефектьт от накьдрянето без лак за коса???
mm...na men specialno predi mi durje6e kato bqh po malka po 1 sedmica s presa..a sq i 1 den ne mi durji..kfo e tva sq..huafa raota![]()
![]()
![]()
![]()
КОсата ми издържа 3-4 часа ,квотУ и да я правя с пресата... Затова я изправям мноУ честУ,по 2-3 пъти на ден,винаги ,когатУ излизам и така доооста ми се изгаряяя![]()
![]()
![]()
I Said My Lip Gloss Is Cool, My Lip Gloss Be Poppin'
I'm Standing At My Locker, And All The Boys Keep Stoppin'
dam dam taka e mn zavisi ot kosataПървоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()