.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Лак за коса

laka za kosa za kakvo se izpolzva? ako si izpravq kosata i sloja lak 6te se zadurji li izpravena i na drugiq den za6toto kato q izpravq i legna da spa ne nakudrq.i ot laka kosata omaznav li se, vtvurdqva li se i li4i li si 4e e slojeno lak vurhu kosata?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

emi poprincip laka za kosa se slaga za zadarjane na pri4eskata az li4no izpolzvam taft mn sam dovolna i ot nego ne se omaznqva kosata a za izpravqneto nz ne sam probvala
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Град
    Русе
    Лака за коса се използва за да се запази някаква прическа.За няккакви по екстравагантни прически или просто за бодлички и т.н.Моята коса е къдрева и аз си изправям само бритона и на него си слагам лак По добре е като си сложиш лак на другия ден да се изкъпеш, защото става мръсна Зависи от лака аз ползвам такъв ,който като го сложа и косата ми става много лъскава на тафт е

Бе ква е тая мания да си изправяте косите Аз ако имах чуплива коса щях да си я къдря още повече... А и в момента са модерни къдрави прически. Като си напръскаш цялата коса с лак, след като я изправиш, ще стои супер изкуствено, като перука. И как мислиш изобщо да седиш с тоя лак няколко дни?! 1 - лакът издържа до 24 часа и 2 - няма да можеш да се решеш, щото ще ти стане цялата коса на бели прашинки все едно имаш пърхут. А и бай дъ уей фиксаторите не са много полезни за косата

използвах няколко пъти,сигурно е бил по-силен и косата започна да ми капе,добре че спрях,сега косата ми е по-добре

Голям фен Аватара на Devilka
    Зависи както от лака,така и от косата.Аз си слагам зеления лак на Тафт и съм страшно доволна,наистина повдига косата,става много мека,лесно се разресва и има блясък.

Бе ква е тая мания да си изправяте косите Аз ако имах чуплива коса щях да си я къдря още повече... А и в момента са модерни къдрави прически. Като си напръскаш цялата коса с лак, след като я изправиш, ще стои супер изкуствено, като перука. И как мислиш изобщо да седиш с тоя лак няколко дни?! 1 - лакът издържа до 24 часа и 2 - няма да можеш да се решеш, щото ще ти стане цялата коса на бели прашинки все едно имаш пърхут. А и бай дъ уей фиксаторите не са много полезни за косата
    Абсолютно съм съгласна! Действително след преса да сложиш лак на цялата коса не е много приятна гледка. Лакът не държи повече от ден. Естествено, ако не си измиеш косата от него ще има и на другия ден, но се образъва кофти "бял" ефект, точно като пархут. За вредата от фиксаторите няма както да говорим- с колкото и подхранваши съставки да се води лакът, истината е, че косата капе безобразно много от него. Лак се ползва рядко, за прическа изискваща локална фиксация- т.е. само на определена част от косата, а не цялата коса- просто на цялата седи изкуствено!

Тоя пърхут се появява като е сложен много лак или като е ресана косата след като има лак по нея.
    Много си е добре лака пък да ви кажа, аз си слагам от една година всеки божи ден по доста лак на косата и още ми е на главата пък да не повярвате, странно а? Пфф мн сте изтръпнали, ебати спека за увреждане на тая коса...
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове