- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство по скайп? =)
da![]()
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
nito izlizam s mom4eta ot skypa nito kazvam na na6te![]()
mi da i to mnogo pati
Не. Ами ако е някой рус чичко с голямо въображение и кофти детство?![]()
И аз така мисляПървоначално написано от sladkoto14
КоГаТо МоГа ПрОщАвАм,КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!
http://teen-zabavleniq.heavenforum.com/ -регнете се форумчето ми
Ами да излизала съм, със сегашния ми приятел се запознахме в IRC, после си чатихме в Скайп и излезнахме и такамм..![]()
Ами аз и една моя приятелка веднъж излязохме с две момчета с които си бяхме писали а те бяха двамата приятели и беше много забавни. Много се радвам че излюзохме с тях защото сега сме си приятели а може и нещо друго да се случи не се знае, има време. А иначе от време на време казвам на майка ми.![]()
ами да излизала съм и то доста пъти![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
mda izlizala sum...i imam mn dobri pr ot takiva zapoznanstva...dori s priatelq mi se zapoznaxme po skype....i sme ve4e 2 god zaedno...no su6to taka i ima takiva,koito ne sa mi dopadnali....i ne podurjam nikfi vruski s tqx sled sre6tata ni...i da kazvam na maika mi...se pak trqq da se vnimava malko ili mn kogato izlizam s chovek koito nikoga ne sum vijdala
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Ами да излизала съм, със сегашния ми приятел се запознахме в IRC, после си чатихме в Скайп и излезнахме и такамм.. ..... и моита история беше подобна. след това разбрах, 4е ме е льгал и се разделихме. пове4е не смятам никога да ходя на такива срещи
\Първоначално написано от _KrAsIvA_LuJa_
/
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ами по скайп не,ама по чата да ... и дори сега си го обичам много,както и той мене.![]()
Да 1 път ми се е случвало да изляза! Ама тя много срамежлива и трябваше да говоря и за двама ни![]()
![]()
Не-никога..Прекалено недоверчива съм към такива хора......![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Да и не останах разочарована![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Mdaaa vednaj... i to samo 6toto znaeh 4e e fr na edni moi frdovekakto i da e de 4oveka se okaza bomba
... no tva nqma zna4enie.... ne mi e praktika da izlizam sas nqkakvi sly4aini hora
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз да-2 пъти.Само че по скайп е по-лесно да разговаряш. 1-я път се запознах с готино момче и продължаваме да си пи6ем(а за другото не знам само 1 път сме излизали за сега),но с 2-то момче -оказа се ужасен.
Аз така се запознах с гаджето си... преди 3 години и 7 месеца. Любов от пръв поглед, след 4-5MB логове![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
Една моя приятелка само с това се занимаваА при мен, след виждането, свалката стана по MIRC
[/b]
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
xax pi4 ko da ti kaja nqq lo6o po skype ama pitai nqkoi za tfa momi4e da razbere6 pove4ko za neq pa togas izlizainai dobre izlez s taifata i kat vidi6 momi4eta elate za malko i se zapoznavate... ili otiva6 pri teh i sha im zemef skyp4etata est :P