.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Да и не останах разочарована
    Веднъж... Аз пък не останах очарована...
    The reasons of love... <3

Е нали знаеш, възможностите са две.. И аз като теб веднъж съм се срещала с някой от нета и беше изключение, зависи си от човека и изобщо от начина по който се чувстваш докато общувате Пък на среща каквото стане или е хубаво или не е.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Предпочитам да си ги намирам на живо

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Веднъж излезнах с едно момче от мирката .... Няма да коментирам !

i az napravih tazi gre6ka....
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Веднъж излезнах с едно момче от мирката .... Няма да коментирам !

i az napravih tazi gre6ka....
    Аз също.Къде ми беше акъла?

Голям фен Аватара на nadincety
    Само един път....
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    В интерес на истината, преди да се съберем с приятеля ми поддържахме 4 месеца главно връзка по Skype и IRC, нищо, че бяхме от едно училище, една смяна дори Той беше бивш на най-добрата ми приятелка, но с нея се разделиха след 2-3 седмици - просто тя не беше много доволна от него. След около месец най-сетне ми пуснаха интеренет у нас и реших да се запозная с него, защото едва в края на февруари забелязах, че с неговата дълга кестенява коса и неговите мили кафеви очи ми се струва симпатичен. След като се запознахме и си бяхме писали 2-3 пъти в чата, бях запленена от начина, по който винаги успяваше да ме разсмее. И започнаха едни безкрайни 4 месеца, през които, освен ако нямаше как за единия от нас да е онлайн, си пишехме всеки ден, често и по 2 пъти - преди обед и вечер, като в 97% от случаите аз му се включвах да си пишем. След края на учебната година той ме покани да посрещаме изгрева на July Morning у тях, заедно с останалата част от компанията му. Както може да се очаква, това беше една от най-хубавите нощи в живота ми... Това беше първият път, когато си бяхме общували повече от 5 минути набързо някъде си в училище и от тогава тръгна всичко...
    Иначе веднъж пак ми се беше случило да изляза с човек от чата, и признавам, беше си малко безотговорно действие, но с него си станахме приятели и още поддържаме връзка, затова не мога да съжалявам...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

да но0о0 е добре да не му даваш предварителни надежди щот не се знае дали ше се харесате

da i daje posledniq put izleze ne6to mnogo hubavo

С прителя ми се запознахме в скайп. Оказа се, че учим в едно и също училище и имаме общи интереси. И ходим вече от почти 5 месеца.

Град
    Враца
    излизала съм,но понякога повреме на срещата ми се иска да се пренеса в 4ата да видя ник-а му,нетърпението какво ще напи6е и вси4ки останали 4увства когато знае6 4е си намерил този 1 от 1000000 ... знаете за какво говоря но предпо4итам реалноста все пак не искам да прекарам живота си в 4акане на някой да стане online и да гледам как една ма6ина испитфа пове4е 4увства от нас
    hey my imagunary friend Skuli thinks you have serious problems

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не, но възнемярявам...
    ♥ ♥ ♥

повечето ми са приятели а има само едно момиче което не съм се виждала с нея но и вече не си пишем толкова!демек с повечето съм се виждала

Голям фен
    Мда излизала съм няколко пъти.Ей-тъй от люботиство И всичките срещи бяха много разочароващи.Не бих опитала пак,колкото и да съм заинтригувана от човека в skype.

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Да...

Скайп е животно!
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

..да...беше тъпо!Тъп е повода,тъп е замисъла,тъпа е ситуацията....не препоръчвам...

...

дамм... ... много пъти - все неуспешни и един успешен - амм, все покрай aha.bg... ко да се прави...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз не си давам скайп-а на някого когото не познавам. Случвало се е да ме намерят в скайп и да си полафим малко, но само толкова. За излизане и дума не може да става. Освен ако не се окаже, че имаме общи познати и не излезем с тях. Но за свалки в скайп съм 110% против.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не.Давам ви съвет.Не се занимавайте по интернет,защото незнаете какъв човек стои на среща ви.Може да казва едно,но после излиза друго.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами аз така се запознах с гаджето ми,говорихме си по скайп и се виждахме само с камерите но после се срещнахме и вече 6 месеца сме си щастливи заедно Така че съм на мнение че любовта може да се срещне навсякъде стига да я търсиш...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Аз имах едно момиче в скайпа дето от време на време си казваме приказки ала бала ко станало и аз вчера и казах да излезем да се запознаем ( с цел просто запознанство ) и тя тактично каза не "mi nz".
    Ама момичето си има право не ме познава така че не и се сърдя

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не съм, но скоро ще го направя... Ако познаваш човека защо не... иначе такива случайни... не мерси...

Да и ми няма нищо.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Да и ми няма нищо.
    Брей,па си синеока бе
    Па у скайп всички ги виждам у кръчмата,тия са най-долните пияници.
    Говнааааааааааа

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Излизяла съм с няколко човека , с които сме се запознали в irc , за никой от тях не съжалявам . Сега и с приятеля ми се запознах от там и след 1 година пак сме заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си