Into the great wide open... Under the sky so blue...
В интерес на истината, преди да се съберем с приятеля ми поддържахме 4 месеца главно връзка по Skype и IRC, нищо, че бяхме от едно училище, една смяна дори Той беше бивш на най-добрата ми приятелка, но с нея се разделиха след 2-3 седмици - просто тя не беше много доволна от него. След около месец най-сетне ми пуснаха интеренет у нас и реших да се запозная с него, защото едва в края на февруари забелязах, че с неговата дълга кестенява коса и неговите мили кафеви очи ми се струва симпатичен. След като се запознахме и си бяхме писали 2-3 пъти в чата, бях запленена от начина, по който винаги успяваше да ме разсмее. И започнаха едни безкрайни 4 месеца, през които, освен ако нямаше как за единия от нас да е онлайн, си пишехме всеки ден, често и по 2 пъти - преди обед и вечер, като в 97% от случаите аз му се включвах да си пишем. След края на учебната година той ме покани да посрещаме изгрева на July Morning у тях, заедно с останалата част от компанията му. Както може да се очаква, това беше една от най-хубавите нощи в живота ми... Това беше първият път, когато си бяхме общували повече от 5 минути набързо някъде си в училище и от тогава тръгна всичко...
Иначе веднъж пак ми се беше случило да изляза с човек от чата, и признавам, беше си малко безотговорно действие, но с него си станахме приятели и още поддържаме връзка, затова не мога да съжалявам...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"