.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Резервна чашка за наргиле-от къде в Пловдив?

Здравейте сладури. Проблемацията е следната-един мой приятел си е счупил чашката на наргилето и сега се чуди,от къде може да си закупи нова.

П.С-момчето е от ПЛОВДИВ.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами индиския на Гладстон с/у лъкито ... той тря го знае ... или някъф индииски .. аа на гладстон има едно магазинче за подараци срещу палми там също ..но не съм много сигурна ... в халите на първия етаж май също тряда има но там сам но кинти ...ае в индииски най дуре ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Благодаря за информацията.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ами има един магазин казва се "Джиджи-биджи" обаче няма как да ти го обясня къде е,пък е там са по-скъпи.Има и един много як магазин намира се на улицата срешу "Fashion"-a (кафето):начи продължаваш малко надоло по тая улица(въврвиш в посоко към EVN-а) и има един магазин за подаръци(мисля че така и пише отгоре на магазинчето).Там сичко е по-евтино е много добро.Аз за наргилето сичко от там си купувам и съм супер доволна.
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

и на мен ми тябва такова ама съм от Плевен..някой ако знае нещо може да даде жокер ако иска ;]]

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Gavrosh
    и на мен ми тябва такова ама съм от Плевен..някой ако знае нещо може да даде жокер ако иска ;]]
    В "На тъмно" няма ли?
    Собственост на Canis_Dirus

каза ми че няма 'резервни части' в Мухуморка тря ида пак,че беше затворено като ходих..

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Gavrosh
    каза ми че няма 'резервни части' в Мухуморка тря ида пак,че беше затворено като ходих..

К'ъв съм идиот. Мисля си за Мухоморка и пиша На тъмно. Еми, ако там няма, нямаш други възможности да си намериш май.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Да.. И аз за Мухоморка мислех. В Пловдив има ли? Ако има тям би трябвало да има. Аз от Мухоморка-София си взех метална.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си