Цитирай Първоначално написано от Darkl1ng
Изключително глупави са изказванията от рода на "на тебе кво ти пука", защото трябва да ти пука за обществото, в което живееш и средата, в която се очаква да живеят децата ти.. НЕ е нормална тази морална деградация от поколение на поколение, Не е нормално да се гледа с такава лекота на нещата... никак не ми се иска дъщеря ми на 15 да почне да води некви усровци вкъщи и мисля, че има много по-важни и интересни неща, с които трябва да се занимават децата в тази възраст, за да се развиват като личности... това се отразява на обществото=>на всички нас... това ли искате да е България след 5 години???
Така е много си прав, обаче ние какво можем да направим?Мислиш ли, че можем да спрем някоя тийнейджърка да прави секс когато си поиска- мисля, че не можем.Разбира се, че трябва да ни пука и ни пука, но факт е, че можем да направим много малко.А и какво е мястото на тази тема тук. Почти всички мнения ще са еднакви, че е много важно това да се спре, че държавата отива на майната си и т.н.Да така е ама какво да направим ние.Да спрем тийновете да правят секс ли?Не зная как ще стане.Или пък да ги спрем от всички пороци-хм много трудно.Не мисля че има нужда отново да се пише по тема която се пуска всеки месец.Просто няма смисъл.