Цитирай Първоначално написано от qnibani
vseki trqbva da naprai tva koeto moje po vaprosa!na da mi obqsnqvate 4e cqla bg otiva kam degradaciq - ne sam saglasana!poznavam super mn hora koito vse o6te mislqt sas akala si a ne s ....!ako po0stoqno praim nekvi debati po vaprosa ne vqrvam da po9stignem koi zn kvo!temata ve4e se iz4erpva!jivei kakto nameri6 za dobre!tvoq primer nqma da ostane nezabelqzan!no nikoi ne moje da naliva na horata mozaka s funiq! vseki se orientira kakto moje i sam gradi jivota si!
ами виж какво докато всеки казва "какво ще промениме" ефект няма да има.мн пъти съм казвала,4е щом има прблем трябва да се говори за него,нй-лесно е да седнеш да гледаш отстрани и да си викаш "аз нали съм ок,какво ме интересуват другите".докато е така от България ще се изнасят все пове4е умни хора.ето ти тогава един въпрос-как тия на запад са се справили с тоя проблем,а ние не можем и защо така се полу4ава,4е ние бягаме натам ,а не те насам?
от вси4ко за едно съм съгласна,4е не можеш да наливаш на някой акъл в главата-така е.а тогава да го гледаш и да се възмощаваш по-добрия вариант ли е?

к**ви не к**ви то си е до възпитание един нормален родител няма да създаде такова съзнание на детето.Жъпреки това ако и дойде акълче ще се осъзнае :>

аз пък мога да ти кажа,4е много родители нямат и идея какво се слу4ва с децата им...защото са прекалено заети със собствените си грижи и проблеми.за това като изтървеш първите 7 ,за да възпиташ детето си-после край!