- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква музика...
dosega ne sme go pravili na muzika , do kolkoto pomnq ... ama redovno go pravim na fona na nqkoi stra bg film , ne che ne sa ni interesni , prosto moq poveche ot 20-tina 30tina min ne izdyrjava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
imam predvid , che na 20tat , 30tata min ot filma mu omryzva da gleda film i .... :P :P :P :P i da moq kaot e produktiven , dr pyt spec za tebe puskam hronometyra da vida kolko me "lasha" ibasimu i izrazqvankata ...Първоначално написано от ubuntu
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
zimam te jena togavaПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Габица ама по принцип си слушам тва и няма как да се пусне друго![]()
Еми... нашиоте вкусове малко се различават но най-често ползваме песните на Ragga One и Godsmackмалко е странно..не е особена романтика..ама е надъхващо
![]()
kakvoto se pusne na winampa :P ako go 4uq izob6to :P
Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj
Музиката дори и не я чуваме![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
просто си пускаме телевизора и щракаме на някой канал независимо какъв дали с музика ,филм,предаване..пък най много оби4аме на тишинка да се 4уваме по добре![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Drum & Bass![]()
Слушайте Everything But The Girl - Missing - много е емоционална, и Tiesto има нейн кавър.![]()
Иес иес иес мойта любима музикаПървоначално написано от Kras4eto_lp
Тука мнго лъЖемелачки се събраха с дървените басове и другите щуротии.А имаше един остроумник със сравнението равно на бавноразвиващ се "чалга=хаус".Ебати парцала!Копеле надъхваш ме да ти счупя главата с камИк
![]()
![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Cannibal Corpse, Bolt Thrower, Six Feet Under, Immortal, Darkthrone, Mayhem, Gorgoroth, Burzum, Brujeria, Extreme Noise Teror, Fear Factory абе всичко що е Death metal, Black metal, Trash metal![]()
![]()
![]()
Тва за един груб, брутален, кървъв и животински секс, а иначе нежни рок балади
![]()
![]()
![]()
![]()
Blood in gas
Nissan 350z