- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се разбере?
Moje li edno mom4e da razbere 4e momi4eto e devstveno,ako tq ne mu kaje?
т.7
krem4et0
Със сигурност ще разбере,особено ако е по-опитен. И не мога да разбера защо се притеснявате от факта,че сте девствени ...![]()
Може като няма ширина между краката !
estestveno 4e 6te razbere no nevijdam smisal da se pritesnqva6 ot fakta![]()
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
E mn qsno 4e 6te razbere .............. to nqma kak da ne te zaboli :P Abe spox \/
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Първоначално написано от H8_mE
Aha![]()
da est 4e moje i to ne po1 ili 2 ne6ta ,no vse pak nerazbiram za6to trqbva da se pritesnqva6 ot tova 4e si devstvena......dori mislq 4e si e povod za gordost a i na nego 6te my e mn po-gotino ako zn 4e ti e purviq nai-malkoto za6toto 6te go pomni6 vinagi ne kato koi da e tam si a kato purviq a i da ne govorim za ydovolstvieto da te otvori moje i da zvy4i tupo na nqkoi no mom4etata obi4at devstvenitsi dori i samo zaradi fakta 4e 6te sa purvite bili TAM![]()
Ami sestra mi be6e kazala na togava6noto si gadje 4e ne e devstvena (ne znam i az za6to) i mom4eto ne e zabeliazalo 4e vsu6tnost e.Pri men puk gadjeto mi yj znae6e 4e ne sum spala s nikoi ma sled kato go napravihme misle6e 4e sum go izlugala za6toto niama6e nito kruv,nito bolka a i ne se pritesniavah hi4...Do kolkoto vijda6 zavisi ot partniorite
![]()
+111111111111Първоначално написано от DIVINE_TIME
tova daje e tvoi plus
Да възможно е.И все пак,защо ти сама не му кажеш...няма нищо срамно в това?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да...има много начини да се разбере,но най вече по кръвта и болката
Ako momcheto e malko po opitno shte razbere, no ne vijdam nishto losho v tova da si destven/a da jeix go priel za dosta hubavo neshto, kato imam na predvid che dneskashnite momicheta zapochavat polov jivot na prekaleno ranna vyzrast... Taka che da si destven/a e ne e nishto losho...
Ако стигнете до там, че той да настоява да го правите със сигурност ще разбере, особено пък когато вече започнете...
Ами ще разбере почти със сигурност, но е по-добре да знае, ще бъде по мил и нежен.А и няма причина да се лъже за това.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ne moje da ne razbere ...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Eeee mila,kak zashto ? Zashtoto e moderno da sa "otvoreni"Първоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
A po temata i az mislq,che shte razbere,ako e opiten :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ами аз на моя не му казах че съм девствена..и не защото ме е било "срам" от това,а защото си мислех че ще се чувствам по-спокойна незнам и аз .. а моя и без да знае си беше достатъчно нежен и внимателен и аз му казах 2 седмици след това че ми е бил първият и той беше доста изненадан и щастлив-не можеше да повярва отначалото..![]()
![]()
За мен пък беше важно той да знае, че е първи. И не защото ще е по-нежен, а защото ще знае, че никой друг не ме е имал никога и че съм само и единствено негова!Първоначално написано от IcE`GirL
ama kakvo znachi po-nejen , che toi moq ne samo pyrviq pyt koga to go pr zaedno beshe nejen (ne bqh devstvena) ami vseki sledvasht si e vnimatelen , az da ne sym za 1 den , osobeno kato znae kak moje da mi prichini bolka i ako napravq nqkoq po-osobeno fizionomiq ili ako reshi che zvycite mi ne sa ot udovolstvie n se pobyrkva i spira , taka che sym na mnenie che vinagi trqbva da e vnimatelen
i nqma nishto losho da mu kajesh , che ti e pyrviq , ima veroqtnost da ne razbere , no e malka , kakto kazaha , ako e po-opiten , UJ
no nali si reshila da sporelish pyrviq si pyt s nego , zashto ne go sporelish izcqlo , kato mu go kaje6![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Може, защото, ако има болка не можеш ей така просто да си седиш и по нищо да не ти личи.Но може би при мен, защото много ме болеше и аз затова така си мисля...А и другото е, че ако има кръв-със сигурност ще разбере.