.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

кажете ми че не се случва само на мен :((

немога да се възбуждам от 2-3 месеца с приятеля ми го правим ... но незнам защо никога немога да стигна до оргазъм дори неискам сама да си го призная че немога да се възбудя... незнам на какво се дължи но ми е супер гадно щото едва ли не се преструвам че стигам до края..а не е така.... ако някой също му се е случвало плс кажете че ми е мн притеснено така ...

Град
    Село.София
    Опс моя грешка сори за лекър си или просто приятеляти не може те задоволи ..
    До оргазма съм чувал че много жени никога не са го испитвали така че няма се коркаш...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Знаеш ли какво?2-3 месеца това не е малко време я чакай...вместо да пишеш темички тук я по-добре отивай по лекари За мен личНо не е нормално това което се случва с теб!

Не мислиш ли, че едно е възбуда, друго оргазъм?

Трудничко е при вас жените..

На колко си ?

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев

На колко си ?
    А ти мислиш ли с главата си?За да стигне жената до оргазъм тя трябва да е възбудена!

Ако си нa 13-14-15-16-17 мога да кажа че не съм изненадан повечето жени не са изпитвали вагинален оргазъм преди 18 годишна възраст някой даже и до 20...тъй че първо годинките после отговора...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Е вярно ли?

Но едно е възбудата като индивидуалност, друго е оргазъма.

АЙде не се прави на хампи, а прочети поста ми и разбери какво съм искал да кажа.

KoK0ScHe{F}

а ти прочетох горния пост и мисля, че ти май не мислиш с главата.

Ако е на 14-15 години първо не знам какъв оргазъм иска, не че не може, но в повечето случаи трудничко.

Един потребител по надолу каза някаква статистика, прочети я.

Пък ако приятеля и не е добър ?

Всичко може да е.

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от KoK0ScHe{F}
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев

На колко си ?
    А ти мислиш ли с главата си?За да стигне жената до оргазъм тя трябва да е възбудена!
    орФазъма е страшна работа ша знаиш...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от KoK0ScHe{F}
    Знаеш ли какво?2-3 месеца това не е малко време я чакай...вместо да пишеш темички тук я по-добре отивай по лекари За мен личНо не е нормално това което се случва с теб!
    Тва да не е болест бе Я най-добре пробваи сама кво ще стане

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ако си нa 13-14-15-16-17 мога да кажа че не съм изненадан повечето жени не са изпитвали вагинален оргазъм преди 18 годишна възраст някой даже и до 20...тъй че първо годинките после отговора...
    няма какво да се допълни
    Обшо взето, всичко общо е взето!

на 17,съм бившия ми приятел ме караше да свършвам дори само с пръст така че не мисля че до сега не съм изпитвала оргазъм...по точно въпросът ми е дали е нормално тъй като сме в началото на всичко и .. просто не съм се отпуснала или незнам и аз как да го кажа просто искам да знам дали има хора на който им се е случвало и как са се справяли ??

Супер фен
    Град
    Панацея
    нз аз бившата ми я докарвах почти до оргазъм, докато я възбуждах
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Велико Търново
    Не помня кой беше написал, но това, че някое момиче е възбудено, не значи, че ще стигне до оргазъм!

EMI I AZ BQH TAKA MILA MA NAPOSLEDUK VZEH DA SE OTPUSKAM I DA SE SREDOTO4AVAM V/U TOVA KOETO PRAVIM I DEISTVA I PREDI SI MISLEH 4E SE OTPUSKAM NO NE BE6E TAKA .... \/

Цитирай Първоначално написано от `PePiTa`
    Не помня кой беше написал, но това, че някое момиче е възбудено, не значи, че ще стигне до оргазъм!
    Ем аз го написах.

И е така.

Цитирай Първоначално написано от Perfect^by^nature
    на 17,съм бившия ми приятел ме караше да свършвам дори само с пръст така че не мисля че до сега не съм изпитвала оргазъм...по точно въпросът ми е дали е нормално тъй като сме в началото на всичко и .. просто не съм се отпуснала или незнам и аз как да го кажа просто искам да знам дали има хора на който им се е случвало и как са се справяли ??
    Ми тогава на сегашния ти приятел му липсва техника.
    Аз бях така с първия ми,а с момчето с което съм сега всичко е точно...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Грешката не е в теб, пробвай с друг. Може да стане, то не винаги става от първи път. Пробвай по разни начини, не губи надежда. Ако не е тайна, на колко си години, ако си под 12-13 може да е от това.

на 17 съм !!!! снощи го правихме 2 пъти от който се възбудих но нищо повече...

Мега фен Аватара на koalka
    Може да го правите прекалено набързо, опитайте с повече любовна игра, орална любов и т.н.Така не може да не става...

Град
    varna
    gre6kata e v teb, a ne v nego! sled kato se prestruva6 4e ti e hubavo toi sig si misli 4e nqma nujda da se starae pove4e. sama si si vinovna sled kato mal4i6 i ne govori6 s nego na taq tema. i az imah takav problem, oba4e govorih s priqtelq si i sega vsi4ko e nared. dori sam mu kazala predi sex da si udrq po edna 4ekiq, za da moje posle da izdarja pove4e vreme. garantiram 4e ako si pogovorite za tova vsi4ko 6te s opravi. oba4e v nikakav slu4ai ne go obvinqvai. kaji mu 4e problema primerno e v teb i ti trqbva malko pove4e vnimanie i vreme za da stigne6 do kraq. tova 6te go nadaha da te napravi 6tastliva. i uspeh

мерси на всички ще поговоря с него и дано всичко да се оправи ....

Има голяма разлика между възбуда и оргазъм. Ако липсва възбудата нищо чудно дори да те боли. Съвсем различно стоят нещата при оргазъма. Много млади момичета също не са го изпитвали, но това не означава, че проблема е в тях. Опитай се да се отпуснеш максимално и да не мислиш само за това. Нека приятелят ти бъде нежен и да отделяте повече време на любовната игра, а ти му казвай какво ти доставя удоволствие.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Има голяма разлика между възбуда и оргазъм. Ако липсва възбудата нищо чудно дори да те боли. Съвсем различно стоят нещата при оргазъма. Много млади момичета също не са го изпитвали, но това не означава, че проблема е в тях. Опитай се да се отпуснеш максимално и да не мислиш само за това. Нека приятелят ти бъде нежен и да отделяте повече време на любовната игра, а ти му казвай какво ти доставя удоволствие.
    С теб съм!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    бе не се притеснячай с времето всичко стига си мислила само за това

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ми мога да ти кажа, че момичетата супер трудно изживяват оргазъм... особено на тия години... има една жлеза, която узрява чак на 28 години *не е точно, различно е* но това са досадни подробности... така че не се притеснявай... има мн други начини да свършиш, просто си му кажи...:/ мъжете *момчетата* често си мислят, че те са виновни за това, че приятелките им не свършват, ама не е баш така... и ти има какво да направиш=)) малко повече фантазия и ще се получи=))
    и при мен беше тегаво, първо, че момчето, с което съм малко не знаеше какво прави в началото, но в един момент започна да се отпуска, а и аз осъзнах, че не трябва да го чакам той да направи нещо...
    пък и мисля, че знаеш, че женският оргазъм е различен от мъжкия=// ако не, има доста теми в този форум, порови се и има какво да прочетеш=)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си