- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделете как е при вас...момичета ;)
Разкажете как съобщавате на родители се че си имате приятел.Изобщо казвате ли или сте на принципа че не ги засяга?Интересува ли ви тяхното мнение за вашят избранник?Как реагират..оставате ли за тях малкото ми момиченце и не могат да приемат факта че порасвате и Вие?Пишете и на колкo годинки сте
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
На принципа , че не ги засяга съм.
И съм на 15.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
mn qsno 4e gi zasqga, roditelite ne sa samo za da davat djobni, spored men trqbva da znaqt kakvo se sluchva s vas za da ne se zabatachite npodhodqshto... na 14 godini sym po sobstveno jelanie ne sym kazala na nashte no te i sami razbraha ...![]()
mn qsno 4e gi zasqga, roditelite ne sa samo za da davat djobni, spored men trqbva da znaqt kakvo se sluchva s vas za da ne se zabatachite npodhodqshto... na 14 godini sym ponqkoga ne im kazvam 4e si imam aver no te i sami razbirat tai 4e nqma smisyl da se kriqt neshtata nikoi nqma da vi uprekne 4oveshko e da si imash priqtel
Ми маика ми винаги е знаела кои ми е приятел(като се има в предвид,че съм имала само 2 гаджета).С нея си споделям се едно ми е приятелка,казвам и всичко.
Когато тръгнах с приятеля ми(сегашния)-тя не го харесваше мн,предопреждаваше ме да внимавам с него(защото беше с репутация на женкар),но с течение на времето разбра,че е сериозен със сериозните хора
Ха..даже на 26ти мама му се обади да му честити именния ден(потънах в земята от срам..)
На 16 съм
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
миии ако се намери някой толкова изтрещЕл, че да ми върже...предполагам, че няма да им казвам...
и да одобряват дадения човек - и да не го одобряват, избора си е мой, в края на крайщата![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Emi na 15 sam i vinagi kazvam na maika mi s koi hoda,iskam neinoto mnenie,makar 4e ne go vzimam mn ot zna4enie vse pak az sam s toq 4ovek...![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Запознавам ги , ако виждам , че връзката ще е сериозна. Ако ще е за 1-2 месеца не си правя труда.![]()
Споделям с майка миТрудно ми е да започна..но после всичко върви по вода
Винаги ме е подкрепяла..и мисля, че така ще бъде и за напред
Майка ми ми е като най-добра приятелка общо взето
![]()
На 13 съм![]()
What you give is what you get!
Не ги информирам.Но не эащото ще ми се карат или нещо подобно,а просто эащото не мисля,че ги интересува эа момента,няма да се эадомявам![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ако имам желание споделям, ако не - не. Рано или късно разбират, че си имам гадже, хах, не мога да го скрия от тях. На 20 съм.
Споделям с майка ми.. проблеми нямам.. не отивам и иакзвал "ходя с еди кой си".Тя си ме усеща... като почна да излзиам с някого мнго често, пък и необичайно в добро настроение да съм.. и тя е била така знае.. За мен янма значение дали го харесват или не.. имала съм ткаива,които ги е харесвала и такива които никак..![]()
На 16 съм, веднъж съм се влюбвала истински споделено, респективно съм все още с първия си приятел. Отначало много се притеснявах от нашите, не исках така да знаят, лъжех и мажех някакви глупости... Е, те още от самото начало знаеха (особено майка ми - майките всичко знаят)... Пък и отначало ми писна да говоря глупости. Не се срамувах и не се срамувам от момчето, освен това връзката ни не се очаква да бъде кратка и мимолетна, така че мисля, че родителите ми трябва да имат бегла представа за човека. Слава Богу, не са много настоятелни и не ме мъчат много
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами имам сериозно гадже и няма как да не им кажа.Пък и нито ме е срам, нито ми пречи да знаят.Казах първо на майка ми, че си имам приятел, след това на татко и в последствие се запознаха.Бяхме и заедно на море, общо взето нашите го харесват.
Когато им казах бях на 14 ...
Аз скоро ставам на 16.Ми влизам и казвам на майка ми, че си имам приятел направо, за да знае къде съм и с кого съм.Мисля че я засяга къде е дъщеря и.Тя общо взето го приема винаги добре.Казва, че това си е мой приятел и нейното мнение не е важно.Но всички мои гаджета тя е харесвала.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ами със сегашния ми приятел тръгнах когато бях на 15 (а той на 21) и казах на майка ми в момента, в който го харесах, казах й когато той ми предложи среща, казах й когато станахме гаджета и т.н. С нея споделям повечето неща, защото тя е разбран човек. В крайна сметка няма значение баща ли е, майка ли е, приятел/ка ли е, съсед/ка ли е...важното е в какви отношения сте, дали сте приятели и оттам идва споделянето. И, да, сигурно винаги ще съм малкото момиченце на мама, но това не пречи да имам приятел, връзка, по-късно съпруг и деца.
На 16 съм (приятелят ми все още е на 21).
na6te ne se poznavat s nego... a hodim ot baq vreme. vapreki 4e go znaqt koi e ne go poznavat li4no... daje ne sme se zasi4ali s tqh nikoga [-o<![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
emiii sega sum na 14... kogato trugnah sus segashniq mi priqtel bqh na 12.... nashite znaeha ot samoto nacholo i go prieha dosta dobre... daje sega imam chuvstvoto che nego go obichat poveche![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
da im kaja![]()
da ne sum luda....to ako im kaja tva ozna4a 4e trqbva da ostana bez gaje(gadno e da ima6 brat....
)toi e osnovnata pre4ka te da ne znaqt....aa i vse pak tva si e moqt jivot az izlizam s nego a ne te
![]()
16. За нашите съм все още малкото детенце...![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Казала съм им още в началото, те така и така щяха да разберат.Но не мисля, че това е проблем.На 17 съм.
И аз имам брат..и затова той научава последен..ужас е имам чувството че даже е по-ревнив и от баща миПървоначално написано от miss_91
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Първоначално написано от Cool_Bitch
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Майка ми няма време за мен. Сама не бих и казала, че ходя с някой. Тя ако се сети да ме пита и казвам истината, инъче не се хабя. Тя и без това след 10 минути няма да помни какво съм и казала...Съвети не и искам, а да я запознавам - абсурд.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми засяга ги обаче за сегашният ми пр-ел разбраха не по моя воляПросто на следващия ден след нова година тате видя,че имам смучка на врата и започнаха едни шеги ( аз бях на 16г.) Сега вече го познават и го одобряват и явно вече свикват,че не съм чак толкова малка
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!