.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от miss_91
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Гадно е да лъжеш момчето,най-добре му кажи истината и го остави да бъде щастлив с момиче,което отвръща на чувствата му.А що се отнася до приятеля ти(момчето в което си влюбена) остави го и бъдете само приятели,не го разделяи с гаджето му.Остави го да бъде щастлив макар и с друга.
    +1 \/
    +2

Голям фен
    iaz sam pravila taka -da tragna s nqkoi koito ne har no pove4e nikoga taka 6tot se polu4ava gadno i za teb i za nego a ti podobre kato ne go har kasaite pak se nqkoga moje da tragne6 s dr 6te mu doide vremeto ni6to ne se znae
    dano da e skoro mila

Използваш момчето много долно Кажи му истината!
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Няма нужда да си егоистка. Няма да ти помогне да спечелиш момчето, което харесваш. По-добре не си играй с чувствата на гаджето си.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Скъсай го... За какво ти е да го лъжеш? По-добре се остави на течението и където те отведе там. Според мен точно в твоя случай ако много мислиш над нещата само ги усложняваш. Вярно, че звучи малко гадно и че е лесно да се каже, но определено ако си наложиш по-малко да мислиш за въпросното момче, ще ти е по-леко.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Колко долни можем да бъдем ние момичетата....
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    кажи и момиче и повече не я обиждай... тва може да го направи само едно момиче да тръгне с някой, който изобщо не харесва само да не е сама... по добре му кажи на момчето с което ходиш кви са ти чувствата и повече не го мъчи
    Бъди себе си..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Недей да лъжеш момчето, с което ходиш... Едва ли го заслужава... А относно другия, щом е щастлив с гаджето си, значи не трябва да им се месиш... Той явно си обича гаджето и едва ли ще ти обърне внимание дори и да му признаеш... Така че и това недей да правиш... Keep walking и си намери някой друг...
    The reasons of love... <3

Няма смисъл изобщо да се чудиш... Остави ги и двамата да бъдат щастливи и проумей, че не ти си тази, която може да им даде щастието, от което се нуждаят. Остави другите да са щастливи и щастието само ще дойде при теб! Повярвай ми няма нищо лошо да бъдеш сама!
    Няма смисъл да заблуждаваш, момчето, което е влюбено в теб. Колкото по-дълго го лъжеш толкова повече ще го боли като се разделите... Наистина ли искаш да му разбиеш сърцето?
    Кажи на момчето, в което си влюбена как се чустваш и заедно решете как ще продължите. Ако той наистина обича гаджето си. Остани му приятелка. Приятелството на човека, който обичаш понякога е по-ценно дори от любовта му...
    Стискам ти палци и ти желая безпределно щастие!

ako az bqx mom4eto s koeto hodi6 sega . i razbera kva e rabotata bix te ubil . 4esno

Po-dobre go ostavi nqma smisal i az sum hodil s momi4eta e taka da ne sum sam ama nqma smisal prosto...
    In dreams there are no rules...

:)

Зарежи го!

Град
    ibIzAaAa
    Не съм ти чела изповедта,но само като видя заглавието и ми е ясно кво трябва да напиша : ми като не го харесваш за кво си с него? Така нараняваш и себе си и него...Зарежи го и толкова.Ако пък ти е трудно отиди на дискотека,напий се и на другия ден му кажи,че много си се напила,че си му изневерила и ти е гузно и не можеш да си с него.Естесвено ще го излъжеш,но както и да е.. Няма значение.В този свят без лъжи не бихме оцелели...

Не те ли е срам да причиняваш болка на някой за това че неможеш да си постигнеш целите позамислли се момиче!!!! не бади *****

skasai go kvo samo si igraesh s nego ...

Izdyrpva6 mom4eto v hrastite, deistva6 intimno i sled tova mu zaiaviava6, 4e ne ti haresva kak se e spravil i go kysa6
    Sega seriozno....po-dobre da byde6 iskrena s mom4eto. Vse pak to se nadiava na ne6to s teb i ti naprazno si mu dala niakakva nadejda, 4e mejdu vas moje da izleze ne6to. Taka ili ina4e vse niakoga 6te razbere, a togava 6te go boli pove4e. Neka e po-rano, dokato o6te ne si e vnu6il syvsem, 4e dvamata imate byde6te
    I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
    http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg

Постъпваш ужасно с момчето което те харесва.Престани с тези детинщини и порастни!! .. Само да не си сама?!?! .. ОМГГГГ .. и кфо кат ще си сама?? Светът ще свърши?? Нямаш си идея колко се дразна от такива неориентирани момиченца кат тебе ..Пък и питаш кфо да правиш???? ... Пффф .. МИ поне веднъж бъди нормален човек - кажи на гаджето си че не го искаш и не го заблуждавай повече ..
    just a kid۵

Град
    Сандански
    Ми спри да ходиш с него и готово

Зарежи го и се върни към мастурбацията....
    Nope...i can't

Спри да го лъжеш и му кажи истината!

По принцип когато ти разбият сърцето или както е в случая - ти го харесваш той си има гадже- не искаш да оставаш сама! Именно за това си тръгнала с другото момче, което пък от своя страна те харесва от дълго време. По-добре му кажи, че не го харесваш и да се свършва. Има много момчета по света и все някога, някой ще намериш...

Скъсай го.

ко са чудиш режиго и тфа е бади ТВЪРДА

Град
    не там където ми се иска..
    само за да не си сама си тръгнала с момче, към което нямаш никакви чувства?! ми използваш го много ясно... по-добре скъсай с него и изчакай оня, в който си "влюбена" да скъса с милото момиче... през тва време мое и да ти дойде акъла относно настройката "не искам да съм сама"
    love hurts, but it's worth it =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си