- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходя с момче, което не харесвам. Какво да правя?
iaz sam pravila taka -da tragna s nqkoi koito ne har no pove4e nikoga taka 6tot se polu4ava gadno i za teb i za nego![]()
a ti podobre kato ne go har kasaite pak se nqkoga moje da tragne6 s dr 6te mu doide vremeto ni6to ne se znae
![]()
dano da e skoro mila
Използваш момчето много долноКажи му истината!
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Няма нужда да си егоистка. Няма да ти помогне да спечелиш момчето, което харесваш. По-добре не си играй с чувствата на гаджето си.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Скъсай го... За какво ти е да го лъжеш? По-добре се остави на течението и където те отведе там. Според мен точно в твоя случай ако много мислиш над нещата само ги усложняваш. Вярно, че звучи малко гадно и че е лесно да се каже, но определено ако си наложиш по-малко да мислиш за въпросното момче, ще ти е по-леко.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Колко долни можем да бъдем ние момичетата....![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Недей да лъжеш момчето, с което ходиш... Едва ли го заслужава... А относно другия, щом е щастлив с гаджето си, значи не трябва да им се месиш... Той явно си обича гаджето и едва ли ще ти обърне внимание дори и да му признаеш... Така че и това недей да правиш... Keep walking и си намери някой друг...![]()
Няма смисъл изобщо да се чудиш... Остави ги и двамата да бъдат щастливи и проумей, че не ти си тази, която може да им даде щастието, от което се нуждаят. Остави другите да са щастливи и щастието само ще дойде при теб! Повярвай ми няма нищо лошо да бъдеш сама!
Няма смисъл да заблуждаваш, момчето, което е влюбено в теб. Колкото по-дълго го лъжеш толкова повече ще го боли като се разделите... Наистина ли искаш да му разбиеш сърцето?
Кажи на момчето, в което си влюбена как се чустваш и заедно решете как ще продължите. Ако той наистина обича гаджето си. Остани му приятелка. Приятелството на човека, който обичаш понякога е по-ценно дори от любовта му...
Стискам ти палци и ти желая безпределно щастие!
ako az bqx mom4eto s koeto hodi6 sega . i razbera kva e rabotata bix te ubil . 4esno![]()
Po-dobre go ostavi nqma smisal i az sum hodil s momi4eta e taka da ne sum sam ama nqma smisal prosto...
In dreams there are no rules...
Зарежи го!![]()
Не съм ти чела изповедта,но само като видя заглавието и ми е ясно кво трябва да напиша : ми като не го харесваш за кво си с него? Така нараняваш и себе си и него...Зарежи го и толкова.Ако пък ти е трудно отиди на дискотека,напий се и на другия ден му кажи,че много си се напила,че си му изневерила и ти е гузно и не можеш да си с него.Естесвено ще го излъжеш,но както и да е.. Няма значение.В този свят без лъжи не бихме оцелели...
Не те ли е срам да причиняваш болка на някой за това че неможеш да си постигнеш целите позамислли се момиче!!!! не бади *****
Izdyrpva6 mom4eto v hrastite, deistva6 intimno i sled tova mu zaiaviava6, 4e ne ti haresva kak se e spravil i go kysa6![]()
![]()
![]()
Sega seriozno....po-dobre da byde6 iskrena s mom4eto. Vse pak to se nadiava na ne6to s teb i ti naprazno si mu dala niakakva nadejda, 4e mejdu vas moje da izleze ne6to. Taka ili ina4e vse niakoga 6te razbere, a togava 6te go boli pove4e. Neka e po-rano, dokato o6te ne si e vnu6il syvsem, 4e dvamata imate byde6te![]()
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
Постъпваш ужасно с момчето което те харесва.Престани с тези детинщини и порастни!! .. Само да не си сама?!?! .. ОМГГГГ .. и кфо кат ще си сама?? Светът ще свърши?? Нямаш си идея колко се дразна от такива неориентирани момиченца кат тебе ..Пък и питаш кфо да правиш???? ... Пффф .. МИ поне веднъж бъди нормален човек - кажи на гаджето си че не го искаш и не го заблуждавай повече ..![]()
just a kid۵
Ми спри да ходиш с него и готово
Зарежи го и се върни към мастурбацията....
Nope...i can't
По принцип когато ти разбият сърцето или както е в случая - ти го харесваш той си има гадже- не искаш да оставаш сама! Именно за това си тръгнала с другото момче, което пък от своя страна те харесва от дълго време. По-добре му кажи, че не го харесваш и да се свършва. Има много момчета по света и все някога, някой ще намериш...![]()
ко са чудиш режиго и тфа е бади ТВЪРДА![]()
само за да не си сама си тръгнала с момче, към което нямаш никакви чувства?! ми използваш го много ясно... по-добре скъсай с него и изчакай оня, в който си "влюбена" да скъса с милото момиче... през тва време мое и да ти дойде акъла относно настройката "не искам да съм сама"![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()