.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

НАЙ-ДОБРИЯТ

nai -dobriqt vi priqtel ot VASHIQ pol vi syobshtava che e vliuben v vas... Kakvo pravite ? tva ne e lichno moi problem!!!!!!!!!!!!!!!

emi zavisi kfo izpitvam az kum nego
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    от моят пол Еми нз честно казано,ще гледам мн изненадано и ще и кажа,че не си падам по момичета.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Re: НАЙ-ДОБРИЯТ

Цитирай Първоначално написано от takethispill
    nai -dobriqt vi priqtel ot VASHIQ pol vi syobshtava che e vliuben v vas... Kakvo pravite ?
    дано да си момиче...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Предполагам че в първия момент си се шокирала моят съвет е да кажеш на този човек че твоите предпочитания не са съштите и искаш да си останете само приятели както до сега

аааа тва е гадно е в най-добрия случай ше му се размине само с лек бой и поече няма да го погледна
    Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!

asdfghj

az nqmam takyf problem , prosto mi e interesno kak shte reagirate dali tova che nai dobriqt vi priqtel ima homoseksualni nakloneniq shte razrushi drugata vi vryzka kato priqteli i mi stava qsno ...
    i sym momiche da

Град
    ПрИ Теб
    Mn 6e sam o4udena i leka i takti4no 6e i obqsnq,4e o6te ne sam obarnmala rezbata!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Ще му счупя нещо.... А ти дано си момиче че иначе не ти завиждам
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Цитирай Първоначално написано от bruteca
    Ще му счупя нещо.... А ти дано си момиче че иначе не ти завиждам

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, какво да правя-ако не ми го е показвал досега, ще се изненадам.Ще поговоря с него за това и ще решим какво ще правим.Дали да не се виждаме известно време, докато се опитва да ме забрави или ще се опита да не гледа на мен като на нещо повече и да сме приятели.

Ами да ми го каже, нямам против.
    Най-добрият ми приятел е гаджето ми, така че... ^^
    Ох то пък друго било.
    Еми на този етап няма шансове, тъй като съм обвързана, ама ако не съм и ми харесва и като момиче, а не само като приятелка бих тръгнала с нея...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

6E MU KAJA DA SO GLEDA RABOTATA :P

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    според мен ако наистина ти е най-добър приятел няма да ти причини това,защото те познава знае,че си падаш по момичета примерно и няма да ти признае от уважение това би било причина да се отдалечите един от друг,не смятам,че боя е ефикасно действие-трябва това да се обсъди и разясни.....казваш аз не си падам по момчета,а и ти си ми най-добър френд няма как да стане раотата,ако не иска да приеме фактите прав му път

ами нз ама може би ще я погледна така и ще се отдрапна от нея...знам,че е гадно,но всеки път като си говоря с нея...ще си спомням какво ми е казала и просто не мога да се даржа с нея както преди(да я прегръщам примерно)
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

na men mi se e slu4valo no ne s nai-dobrata fr i prosto i kazah 4e ne sum oburnala vse o6te rezbata i ako nqkoga tva stane 6te q potursa i sled tva kogato q vijdah vinagi gledah da seda po dale4 ot neq a i tq malko sled tva zamina v sf i ottogava ne sum q vijdala :P

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не знам как ще реагирам.Не ми се е случвало такова нещо и да но не ми се случва.

"Виж...виж миличка..Ъъъ...не изпитвам други чувства към теб,само приятелски !"

Guest
    ще му строшим кофата !

Естествено че ще я отрежа но ще гледам да не е много гадно..примерно ,,Имам си приятел и няма как"
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    от моят пол Еми нз честно казано,ще гледам мн изненадано и ще и кажа,че не си падам по момичета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си