- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- животното...
kogato pravite sex ostavqte li se na jivotinskite si instinkti i haresva li wi kogato nqkoi se dyrji taka , da ste pyrvichni, instinktivni, da vikate , da sa mqtate i sami se seshtate da ne vlziam v podrobnosti![]()
Аз не съм го правила, но определено имам силното желание да го пробвам.предполагам, че ще е супер да се отдам напълно на животинското си аз.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ami 4estno kazano jivotinskite instinkti hi4 ne mi dopadat i ne sam probvala... :P
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ми общо взето ако пия трибестан докато тренирам и преди да се развихря ако съм бил някаде на кръчма и е лято и аз съм изпил 200-300 грама мастика и ръгам безсмислено 2-3 часа без надеждата да свърша ... като всичко тва приключи мисля че от 1ви до 12-ти етаж разбират кво съм правил.... и момичето може да се удави в соковете ми![]()
![]()
![]()
![]()
chestno kazano nqmam spomen![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
За мен няма друг секс освен животинския. Дотолкова експлоатирам животинските си инстинкти, че си играем на котенце. (т.е. за непросветените - аз съм котенце, имам си ушички, каишка, повод, купичка.. прочие, прочие)![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Pozdravqvam teПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
to kat shi e sex pone da e interesno
))
ми слу4вало ми се е 1 път в колата..беше невероятно =D>
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
твойте постове винаги ме развеселяват![]()
![]()
по темата : не
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
xi xi,Evala =D>Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Ami osven silnite vikove i po nqkoi dr po-silen shamar,ne prekalqvame,ama shte e qko nqkoi pyt da se nalazim kat dzvercheta xixi![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
m dammmm , na nashto semeistvo ejednevieto e BOI , SEX i SRYBSKA MUZIKAnems , 4ak jivotniski ne , po-poleka go karame , az na en sym za 1den i kato izlkui4im , 4e e 2 pyti po-tejyk t mene , nqmam shans da oceleq , zatui po-poleka :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Абсолютно - животински секс - тва е истинатаМного рядко ми се иска да е нещо по-леко и нежно... Предпочитам маааалко по-грубо
![]()
Че на мен и без това сексът ми е интересен. Не ми е нужно нищо друго освен мъжа ми, за да си прекарвам страхотно!Първоначално написано от takethispill
Ами, за да получиш достатъчна наслада, трябва да оставиш всички задръжки и резерви пред вратата на спалнята. Вътре да бъдеш всичко, което искаш, всичко, което другият иска - да правиш точно това, което желанието и инстинктът ти диктуват. Да забравиш кое е правилно, дали съседите ще чуят и просто да се оставиш на първичната част от себе си... животинската.![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Estestveno 4e se ostaviam na instinktite si i o4akvam su6toto ot pratniora si..Edva kogato ostavi6 vsi4ki predrasudaci i zadrujki nastrana zapo4va interesnoto![]()
^Sam90^ i slun4ice-Mn tochno kazano =D> =D> =D>
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ne,ne se ostavqm na jivotniski instinkti po4ti nikoga,a moje bi trqbva![]()
Ами с приятеля ми често ни се случва да викаме силно и да се хапем и т.н, но имаше един много забавен (по-точно готин) случай, в който не бяхме се виждали около 2 месеца и когато той звънна на вратата и аз отворих, той просто ме грабна и ме притисна към стената. Бих казала, че цялата работа отне около 10 минути като по принцип се клатим 1-2 часа. Но си беше най-готиното преживяване![]()
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
dosega ne mi se e sly4valo![]()
Eх... *въздиша и се размечтава*Първоначално написано от DarkPrincess
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
kak se kazva zooparka , iskam i az da go posetqПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
В зоопарка няма домашни котки доколкото знаяПървоначално написано от Ruskia1936
![]()
![]()
ne se kosi de ... ni6to li4no nikoi ne iskam da obidq s moite postove.. no drug e vaprosa 4e nqkoi si go prosat . a otnosno doma6noto kote.. zatapi me \/
![]()
![]()
![]()
Не съм много по животинските инстинкти:P
ako tva na snimkata si ti si mn sladka \Първоначално написано от Kras4eto_lp
/
![]()