- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изневяра
iznevqrata dostatychna li e za da ostavite priqtela ili priqtelkata si koito obichate?
Зависи
mi ako ne q ostavi6 vsi4ko 6te se povtori.. 100000%
\Първоначално написано от Lisa__
/
Зависи от мн неща.Но като цяло да би ми било достатъчно да го оставя,поради факта,че за мен изневярата е нещото,което не бих простила.Изневярата е вид предателство,предателство към мен и любовта ни.Ако обичаш и държиш на някого то ногава няма да изневериш.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от Lisa__
KillSwitchEngage
prepylnih si nosleto i nqma ko da pravq cqla vecher zatui se reg tuk i reshih da sa pozabavlqvam s neshto koeto pravqt drugite normalni hora, ti zashto trqbva da reshish vsi4ki problemi s boi?
iznevqrata e prosto moment na slabost ne dokazva lipsvata na chuvstva na 4oveka koito q e izvyrshil kym vas...
vinagi bih prostila naistina stiga da ne stane navik...
От супер много неща зависи....
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
не само че я оставям ми и бой ше има по момчето...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
pff lesh ebete sa i da ne wa ebe we ....
zaviselo e kogato bashta vi sa e izpusnal v mamcheto veche nishto drugo nqma zna4enie vednyj sa jivee ei tai shi si propileite nqkoi den liubovta na jivota zaradi edna typa neobmislena izneverq det ste mn gorbi ne mojete da q priemete.... pffff hHZhhzHZhzHZhhz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
za men iznevqra ne e samo da spi s nqkoq.... stiga mi da q pogledne strastno i she me zaboli mnogo.... obshto vzeto iznevqrata e ZAGUBA NA D0VERIE a ne e***e... otnosno proshkata....prekaleno sum privurzana i proshtavam vsichko veche dori imashe period v koito na priqtelq mi mu beshe stanalo navik da se zabiva s drugi
![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Трудно бих простила...Макар и да простя ,отношенията ни ще са различни ако това се случи....трудно би могъл да спечели доверието ми отново...![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Не знам защо,но аз винаги съм готова да простя,ако много обичам човека до себе си.Ще ме боли ужасно много,но ще простя,ако той го пожелае да продължим и искрено се разкае за постъпката си.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Когато обичаш сигурно повече боли от изневяра, отколкото, когато нещата не са сериозни.Може би изневяра е достатъчна да приключа връзка, но не мога да кажа със сигурност...
ami mom4eto ako ne znae,4e momi4eto si ima gaje?!?Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
ми тогава ше бия момичето, щот е курва!Първоначално написано от miss_91
как ше бийш момичето ве ... Жена се удря само с цвете, яяя го виж ти! и в 2-та случая момчето трябва да отнесе тупаника ако е знаел - ясно защо ... ако не е знаел - да е знаел. А пък ако на мен ми изневери мдам ще го оставя и ще намеря к**вата дето е бил с нея ииии ще и направя усмивката мноого чаровнаПървоначално написано от tuzaro
![]()
So free
ако момчето не е знаело че тя има приятел, той няма никва вина!Първоначално написано от CBupen`3aeK
Зависи от мн неща.Но като цяло да би ми било достатъчно да го оставя,поради факта,че за мен изневярата е нещото,което не бих простила.Изневярата е вид предателство,предателство към мен и любовта ни.Ако обичаш и държиш на някого то ногава няма да изневериш.
\/ \
/ \
/ na sashto mnenie sam
\
/ \
/
1.ако една връзка върви добре , и момчето и момичето се обичат никога няма да си изневерят....и 2.ако приятелят ми ми изневери ,аз наистина го обичам и поиска прошка много ясно че ще му простя...
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
и той ше знае че и да изневери пак ти ще му простиш...Първоначално написано от ReFlEcTiOn
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от Miss~Cherry
но при опредлени обстоятеслтва може би бих![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
вависи,ако мн го обичам и той ми докаже,че ме обича и съжалява за постъпката си,а другата вече му е безразлична...ще му простя,иначе не![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!