- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и аз ли да не му обръщам внимание?
taka...eto i moita istoriika..haresvah edno mom4e po4ti 1 godina a daje ne go poznavah li4no se pak ne jiveq v malak grad i mi be6e dosta trudno da se zapoznq s nego,no bqh ubedena 4e s nego imam ne6ty super ob6to,i 4e ako stanem gadjeta 6te sme prosto idealnite..bqh ubedena prosto v tova..naskoro se zapoznah s nego i mn si 4atihme..otkrihme i dvamata 4e imame mn mn mn ama naistina mn ob6to napravo sme dvoinici ama v rali4ni polovei mi stana super qko za6toto go znaeh ot samoto na4alo..to4no togava ve4e bqh prestanala da go haresvam..po princip i dvamata sme sramejlivi i mn stranni..razbirame se bez dumi prosto..rqdko se pozdravqvame na kafety..i ne si govorim...samo postoqno pogledite ni se zasi4at i se spirat..po4na pak da me zainteresuva i si mislih mn 4esto za nego..toi prestana da mi pi6e a az ne iskah da si misli 4e go haresvam ili da nahalsvam zatova i az prestanah...predi nqkolko dena bqhme na kupon..pak nito zdr nito ni6ty..sre6nahme se v ednata staq i izvednuj ne6ty stana..toi me gu6na na legloto..otvreme na vreme nqkoi kazva6e ne6ty i tva e ..leje6e vurhu mene..hapkah go po vrata po ramoto..bqhme super blizki..no ne se celuvahme..samo se dokosvahme s lica..i t.n obarva6e me po krusta ,po krakata..ne6ty super nejno be6e..e toi iska6e i sex no mai samo se buzika6e za6toto znae6e 4e nqma da mu pusna haha..buzikahme se,zaka4ahme se i takiva raboti..na sledva6tiq den pak nito zdr nito ni6ty samo edin pogled kakto vinagi..ne mi pi6e nito az na nego...i nakraq ot mn 4udene i ve4e poludqla..mu napisah ne6ty no samo kolkoto da se zavurje razgovor ..toi trqbva6e da zavurje razgovora a toi mi otg qsno i to4no i mi se usmihna ...nqma6e kakvo da kaja..ima nqkolko varinta - da me iska samo za kuponi,da haresva dr i mene da me ima za ni6ty(koeto mai e taka hah),da ne izpitva ni6ty i da ne iska ni6ty,samo togava da si e probval kusmeta prosto za ednoto ebane(i tva e dosta veroqtno mai) .. prosto se podludqvam .. toi e v 4ata i az sum tam..sedq i gledam v prazniq monitor s o4akvane da mi pi6e, no ne .. nz za6to izvednuj sprq da pi6e i t.n. .. prosto otka4am..nz kakvo da pravq..samo v glavata mi e da do4akam sledva6tiq kupon, za da vidq dali pak 6te napravi taka..e aide kajete si mneniety i kajete dali i na vas vi se e slu4valo podobno ne6ty ;] kak ste reagirvali i t.n .. moje bi nqkoi ot vas sa imali su6tata istoriq no sega m/u vas ima ne6ty mn po seriozno..i naprimer kvo da pravq i az li da ne mu obru6tam vnimanie ..ninamm
![]()
kato za kapak na vsi4ko moi priqteli mom4eta mi se buzikat zakvoto ni bqha vidqli zaedno i samo mi se ebavat 4e sum se ebala s nego i t.n
btw az sum na 16 a toi e na 17 (ako ima izob6to zna4enie)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
обичаа те вземайте се
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
naish ko mila, shtom kazvash 4e ste ednakvi moje i i toi si misli syshtite raboti, nishto nqma da spechelish s inata si kato ne mu pishesh...pomisli si gubish li neshto ako go zagovorish prostos edno zdr...
na men li4no ne mi se e slu4valo takova ne6to no mislq 4e trqbva da pogovorite i da go pita6 kakvo izpitva k1m teb ili ako te e sram da go pita6 nakarai nqkoi tvoi priqtel ili priqtelka koqto se poznava s nego da go popita i sled tova da ti kaje,no nai dobre e da pogovorite i da si izqsnite vsi4ko koeto moje da stane i po 4ata![]()
PONqKOGa Po Zla Ot Samiq DqVoL PONqKOga Po DObra Ot samiq GOSPOD!SILNO ObiCham TrUdNo Pro6TaVaM JeStOKo NaRaNqVam I zA Ni6To Ne SAJELQVAM !!!
Един съвет-ходи на училище! :P
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Еми пробвай си касмета ф краина сметка не е единственото момче на света![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
em namekni my che go haresvash imash simpatii izlezte na kafe..i deistvai
togaz sa razbere jelae li te ili si igrai s teb.. :P