.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен

Нещо ми става.

Хора какво да правя?Запознах се с едно убийствено сладко момче и цяло лято мислих за него.Ужасно много хлътнах.Станахме близки, много се лигавим като си чатим, но всичко приключва до там.Не иска да отидем на кафе, не ми казва защо.Той е доста срамежлив и може би е от това.Но исках да питам дали има вероятност да ме харесва но да се притеснява или да се двоуми?
    Мерси че отделихте време на една отчаяна.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако те харесваше, едва ли срамежливостта щеше да бъде проблем.Пък и нали сте станали близки?Ако беше срамежлив-едва ли, не знам...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Ние как да знаем дали те харесва??? Дай да ти гледам на водка или на домашна сливовица и ше ти кажа...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Враца
    Ami prosto mu dai vreme...I az bqh v podobno polojenie, samo 4e se zapoznahme po 4ata...i 4ak 6-7 meseca sled tova izlqzohme za pruv put.Imai turpenie i ne go pritiskai, dai mu znak 4e go haresva6 Uspeh!!!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако те харесваше, едва ли срамежливостта щеше да бъде проблем.Пък и нали сте станали близки?Ако беше срамежлив-едва ли, не знам...
    Ааа не съм много съгласна, аз познавам едно момче което е толкова срамежливо че когато сее разминаваме си гледа връзките на обувките... Не вервам да са по-интересни от мене ама айде. Така че аз мисля че каквото и да има срамежливостта е един от проблемите или единственият!
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Miss~Cherry
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ааа не съм много съгласна, аз познавам едно момче което е толкова срамежливо че когато сее разминаваме си гледа връзките на обувките... Не вервам да са по-интересни от мене ама айде. Така че аз мисля че каквото и да има срамежливостта е един от проблемите или единственият!
    А добре де...той с какво показва, че я харесва, за да си мислиш, че е само срамежливостта?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да не би разликата да ви е голяма и затова?

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    голяма вероятност да се притеснява и аз доста се двоумих преди да изляза с един от чата всичко е въпрос на време и доверие,то тва по чата не е работа....трябва му време на човека имай търпение...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Може би той просто е искал флирт по чата... Незнам.. Давай по същество..намеквай му...Ако има нек'фи чуства ще ти стане ясно..Срамежливоста не пречи ако има нещо към теб..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Може би той просто е искал флирт по чата... Незнам.. Давай по същество..намеквай му...Ако има нек'фи чуства ще ти стане ясно..Срамежливоста не пречи ако има нещо към теб..
    \/

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    Ami prosto mu dai vreme...I az bqh v podobno polojenie, samo 4e se zapoznahme po 4ata...i 4ak 6-7 meseca sled tova izlqzohme za pruv put.Imai turpenie i ne go pritiskai, dai mu znak 4e go haresva6 Uspeh!!!
    +1!!!

Намекваи му и ако не ти даде категоричен отговор, го притисни и му кажи веднага да ти каже, че иначе ще го намериш и ще го пребиеш
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Град
    Цитирай Първоначално написано от BaD_GiRl_mL2
    Намекваи му и ако не ти даде категоричен отговор, го притисни и му кажи веднага да ти каже, че иначе ще го намериш и ще го пребиеш
    Хаха... верно..То имало и по-лесни начини
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Spored men prosto ne te haresva i ako ste stanali po blizki neiska a i nemoje da ti go kaje

Харесва те просто е прекалено голям задник и не може да превъзмогне "срамежливоста" си и да излезете...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Съгласен съм с ХодещСъвет

Град
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Съгласен съм с ХодещСъвет
    Май и аз вече
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Харесва те просто е прекалено голям задник и не може да превъзмогне "срамежливоста" си и да излезете...
    ХА ХАААААААААААА задник неееееее..... просто е здухан !!!
    За мен разлика няма...въореки че това имах предвид

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Там, където е сърцето...
    А замисляла ли си се,че може да си му поредната зарибявка в чата, а момчето да не иска да се обвързва и да си зарибява на воля в чата. Или пък да си има приятелка и ти пак да си му за развлечение?! За мен срамежливостта му не е причина. Ако те харесваше щеше да я преодолее. Най-добре поговори с него за причината... щото ние каквото и да кажем,то може да се окаже съвсем друго..
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си