.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Любов,любов...има ли изобщо такова нещо?

Здравейте!Просто се чудех какво да правя и реших и аз да направя тема незнам дали изобщо някой ще влезе да пише де,но все пак... та да говорим по темата
    Мислите ли,че любовта съществува?Намирали ли сте истинската любов и ако не сте мислите ли,че ще я намерите?Мисля,че повечето отговори ще са от момичета,защото ние от нежния пол повече от тези неща се интресуваме на който му е интересно да пише

Голям фен
    има. изпитвал съм го но е било не споделено
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ima lubov da, obedena sam v tova. no mn rqdko moje6 da q po4ustva6 istinska i silna ,takava kakvato e tq... malko hora sa sposobni na tova v p1lniq smisal na dumata
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Има любов.Изпитвала съм я,изпитвала съм и истинската любов,убедена съм в това.Любовта е най-хубавото чувство на света,на нея се основава целия свят,мога да кажа.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    И аз се опитах да задам същия въпрос: "Съществува ли любовта?" повечето отговориха "да" ето виж сама: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E1%EE%E2%F2%E0

естествено,че има любов.тези,които твърдят обратното просто не са я изпитвали
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Град
    *in a pink dream*
    ami az vqrvam che ima ... obache az vqrvam i v mn drugi neshta , oshte ot malka .. vrqvam , che edin den princesata sreshtata svoq princ ... malko glupavo zvuchi ot ustata na 17godishno momiche , obache sym mn romantichna i v momenta sym mn shtasliva , che sym sreshtnala chovek , kogoto obicham , kogoto sym otdavna ... i koito me obicha
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мисля,че за истинска любов можеш да говориш когато станеш примерно на 50 и се обърнеш и любовта въпреки всичко да се е запазила,да си създал семейство и внуци и т.н
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Думата любов е измислена от комунистите, за да можем да правим безплатен с*кс. Това е в кръга на шегата.
    Да, има любов.

Ima lubov ,kak da nqma .Vse trqbva da ste use6tali trpeta na surceto si sprqmo drug 4ovek ,a puk ako li puk ne e bilo ba6.. iztinski to sigurno moje bi 6te prestoi ...no vse pak hora sme i ne moje da ne izpitvame 4uvstva!..

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Сигурно иначе къде е смисъла.Не мога да твърдя със сигурност,защото до сега попадам само на тъпаци и вече отивам към вълна феминизъм/ /

Има! И аз я открих

imaaaaaa !!!! xybavo 4yvstvo koeto prodaljava dalgo no i trydno se namira

Цитирай Първоначално написано от miss california
    ami az vqrvam che ima ... obache az vqrvam i v mn drugi neshta , oshte ot malka .. vrqvam , che edin den princesata sreshtata svoq princ ... malko glupavo zvuchi ot ustata na 17godishno momiche , obache sym mn romantichna i v momenta sym mn shtasliva , che sym sreshtnala chovek , kogoto obicham , kogoto sym otdavna ... i koito me obicha
    да аз също съм много романтична и не мисля,че е тъпо да "очакваш своя принц" аз не съм се влюбвала досега,но не бързам за никъде.просто не съм ГО срещнала

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Razbira se 4e ima.Ot godini me4taeh da q namerq i nai-setne tq mi se natrese Tolkova sum 6tastliva sega, 4e ne moga da si predstavq 4e nqkoi den tova 4uvstvo nqma da go ima.. ne iskam da mislq negativno, no vse pak znam 4e 6te bude taka.Vseki rano ili kusno razbira kakvo e liubovta.Da znae6 4e ima nqkoi na tozi svqt koito dava vsi4ko za teb.. koito te obi4a.da znae6 4e bi dal vsi4ko za tozi 4ovek.

mba, vsi4ko si ima krai
    ne mislq da ima

mba, vsi4ko si ima krai
    ne mislq da ima

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Все още не съм я изпитала ,но се надявам да я има. `Надеждата умира последна` Със сигурност някои може да каже дали я има или не едва,когато е на някаква по голяма възраст т.е да се е сблъскал с живота и любовта.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    ...Ада....
    Все още не съм я изпитала ,но се надявам да я има. `Надеждата умира последна` Със сигурност някои може да каже дали я има или не едва,когато е на някаква по голяма възраст т.е да се е сблъскал с живота и любовта.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    ...Ада....
    Пратила съм без да искам мнението си цели два пати.Извинявам се.

Град
    The endless river
    Не.Смятам,че има моментни симпатии,но не и любов.Както се пее в една песен-Sad but true.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    Търново.... Велико Търново
    съществува ...... .... и е много хубаво само да ти се случи

ima ta....tova e nai-sladkata i su6tevremenno nai-boleznena bolka,koqto moje6 da izpita6,no si zaslujava...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си