- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов,любов...има ли изобщо такова нещо?
Здравейте!Просто се чудех какво да правя и реших и аз да направя теманезнам дали изобщо някой ще влезе да пише де,но все пак...
та да говорим по темата
![]()
Мислите ли,че любовта съществува?Намирали ли сте истинската любов и ако не сте мислите ли,че ще я намерите?Мисля,че повечето отговори ще са от момичета,защото ние от нежния пол повече от тези неща се интресувамена който му е интересно да пише
![]()
има. изпитвал съм го но е било не споделено![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
ima lubov da, obedena sam v tova. no mn rqdko moje6 da q po4ustva6 istinska i silna ,takava kakvato e tq... malko hora sa sposobni na tova v p1lniq smisal na dumata![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Има любов.Изпитвала съм я,изпитвала съм и истинската любов,убедена съм в това.Любовта е най-хубавото чувство на света,на нея се основава целия свят,мога да кажа.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
И аз се опитах да задам същия въпрос: "Съществува ли любовта?" повечето отговориха "да" ето виж сама: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E1%EE%E2%F2%E0
естествено,че има любов.тези,които твърдят обратното просто не са я изпитвали
![]()
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
ami az vqrvam che ima ... obache az vqrvam i v mn drugi neshta , oshte ot malka .. vrqvam , che edin den princesata sreshtata svoq princ ... malko glupavo zvuchi ot ustata na 17godishno momiche , obache sym mn romantichnai v momenta sym mn shtasliva , che sym sreshtnala chovek , kogoto obicham , kogoto sym otdavna ... i koito me obicha
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Мисля,че за истинска любов можеш да говориш когато станеш примерно на 50 и се обърнеш и любовта въпреки всичко да се е запазила,да си създал семейство и внуци и т.н
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Думата любов е измислена от комунистите, за да можем да правим безплатен с*кс. Това е в кръга на шегата.
Да, има любов.
Ima lubov ,kak da nqma .Vse trqbva da ste use6tali trpeta na surceto si sprqmo drug 4ovek ,a puk ako li puk ne e bilo ba6.. iztinski to sigurno moje bi 6te prestoi ...no vse pak hora smei ne moje da ne izpitvame 4uvstva!..
![]()
![]()
Сигурно иначе къде е смисъла.Не мога да твърдя със сигурност,защото до сега попадам само на тъпаци![]()
![]()
и вече отивам към вълна феминизъм/
/
Има! И аз я открих![]()
![]()
imaaaaaa !!!! xybavo 4yvstvo koeto prodaljava dalgo no i trydno se namira![]()
да аз също съм много романтична и не мисля,че е тъпо да "очакваш своя принц" аз не съм се влюбвала досега,но не бързам за никъде.просто не съм ГО срещналаПървоначално написано от miss california
![]()
Razbira se 4e ima.Ot godini me4taeh da q namerq i nai-setne tq mi se natreseTolkova sum 6tastliva sega, 4e ne moga da si predstavq 4e nqkoi den tova 4uvstvo nqma da go ima.. ne iskam da mislq negativno, no vse pak znam 4e 6te bude taka.Vseki rano ili kusno razbira kakvo e liubovta.Da znae6 4e ima nqkoi na tozi svqt koito dava vsi4ko za teb.. koito te obi4a.da znae6 4e bi dal vsi4ko za tozi 4ovek.
mba, vsi4ko si ima krai
ne mislq da ima![]()
mba, vsi4ko si ima krai
ne mislq da ima![]()
Все още не съм я изпитала,но се надявам да я има.
`Надеждата умира последна`
Със сигурност някои може да каже дали я има или не едва,когато е на някаква по голяма възраст т.е да се е сблъскал с живота и любовта.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Все още не съм я изпитала,но се надявам да я има.
`Надеждата умира последна`
Със сигурност някои може да каже дали я има или не едва,когато е на някаква по голяма възраст т.е да се е сблъскал с живота и любовта.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Пратила съм без да искам мнението си цели два пати.Извинявам се.
Не.Смятам,че има моментни симпатии,но не и любов.Както се пее в една песен-Sad but true.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
съществува .......... и е много хубаво
само да ти се случи
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ima ta....tova e nai-sladkata i su6tevremenno nai-boleznena bolka,koqto moje6 da izpita6,no si zaslujava...![]()